Opleiden en ontwikkelen van organisaties

Klaar voor de toekomst met een veerkrachtige personeelsbezetting.
 

Bij Kyden geloven we dat iedere medewerker die waardevol is voor de doelen van je organisatie moet worden gekoesterd in een inclusief en duurzaam personeelsbestand. Of ze nu in vaste dienst zijn of deel uitmaken van je netwerk. Iedereen verdient de kans om zich te ontwikkelen, te leren en productief te zijn. De samenwerking en communicatie binnen teams spelen hierbij een belangrijke rol, omdat sociale verbindingen op het werk zorgen voor gelukkigere, gezondere, veerkrachtiger en betrokken medewerkers. Dit vereist een langetermijnvisie op duurzaam werkgeverschap, strategieën voor individuele talentontwikkeling en het waarborgen van goede en gezonde arbeidsomstandigheden. Zo betrekken we iedereen bij de overgang naar een meer duurzame wereld.

Sociale verbindingen op het werk zorgen voor gelukkigere, gezondere en meer betrokken medewerkers.

Onze diensten

We ondersteunen organisaties bij de overgang naar een duurzame personeelsbezetting die niet alleen inclusief, maar ook productief en waardegedreven is. Samen met ons ecosysteem van partnerorganisaties bieden we uiteenlopende diensten: van strategieontwikkeling tot -implementatie en op maat gemaakte trainingen- en educatieprogramma’s. 

We analyseren de huidige situatie van je organisatie en stellen op basis hiervan een strategie op om de diversiteit en inclusie binnen je organisatie te verbeteren. We helpen je bij de uitvoering door je personeel op te leiden, te trainen en te coachen.

Bij Kyden geloven we in het vergroten van het potentieel van medewerkers door te focussen op de aanwezige en ontwikkelbare vaardigheden, in plaats van alleen op functies en ervaring. Hierdoor laten we meer mensen waarde toevoegen aan onze organisaties en de samenleving.

We maken ontwikkelings- en trainingsprogramma's op maat die passen bij de uitdagingen van je organisatie. Daarnaast bieden we open ontwikkelprogramma's waar medewerkers van verschillende organisaties op in kunnen schrijven

Om je personeelsbestand te ontwikkelen, gaan we verder dan plannen maken en mensen opleiden. Het vergt voortdurende evaluatie, persoonlijke aandacht en toewijding. Hiervoor bieden we coaching op individuele basis voor (groepen) werknemers of coachingprogramma’s voor teams.

Ewold Drent
Ewold Drent
Principal consultant, Practice lead HR & Employee Experience

Ga voor een duurzaam personeelsbestand

Wil je weten hoe we je op weg kunnen helpen naar een meer inclusieve en veerkrachtige personeelsbezetting? Aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen met Sandrijn van den Nieuwboer voor een vrijblijvend gesprek.