Opleiden en Ontwikkelen van een Duurzame Workforce

Voor een veerkrachtige personeelsbezetting die klaar is voor de toekomst
 

Bij Kyden geloven we in de veerkracht van individuele werknemers. Of ze nu in vast dienstverband zijn of deel uitmaken van het netwerk van je organisatie, elke persoon die waarde toevoegt aan de doelen van je organisatie moet worden gekoesterd. In dit inclusieve en duurzame personeelsbestand kan iedereen zich ontwikkelen, leren en productief zijn. We kunnen allemaal deelnemen aan de samenleving en onze organisatie. Een belangrijke sleutel hiervoor is de samenwerking en communicatie tussen mensen in teams, omdat we geloven dat sociale verbindingen op het werk zorgen voor gelukkigere, gezondere en betrokken medewerkers. Dit vereist een langetermijnvisie op duurzaam werkgeverschap, strategieën om elk individueel talent te ontwikkelen en op te leiden, en de zorg voor goede en gezonde arbeidsomstandigheden. Op deze manier wordt iedereen betrokken bij onze overgang naar een meer duurzame wereld.

Onze diensten

Kyden biedt een breed scala aan diensten om organisaties te helpen bij de overgang naar een inclusievere en duurzamere toekomstige personeelsbezetting. Onze diensten variëren van strategieontwikkeling tot implementatie en daadwerkelijke trainings- en educatieprogramma's. Op deze manier kunnen we, samen met ons ecosysteem van partnerorganisaties, je organisatie ondersteunen op weg naar een inclusieve, productieve en waardengedreven personeelsbezetting.

Kyden biedt verscheidene programma's voor diversiteit en inclusiviteitsverbetering. We analyseren je huidige situatie met betrekking tot de diversiteit en inclusiviteit van je personeelsbestand. Op basis van deze analyse en de strategie van je organisatie stellen we een strategie op om de diversiteit en inclusie binnen je organisatie te verbeteren. We helpen je bij de uitvoering van dit plan door je personeel op te leiden, te trainen en te coachen.

Bij Kyden geloven we dat we door te focussen op de vaardigheden die iemand bezit en die ontwikkeld kunnen worden, het potentieel van huidige werknemers kunnen vergroten en meer bronnen kunnen creëren voor nieuw talent. Als we ons richten op vaardigheden in plaats van alleen functies en ervaringen, laten we meer mensen waarde toevoegen aan onze organisaties en de samenleving.

We ontwikkelen ontwikkelings- en trainingsprogramma's die specifiek zijn ontworpen voor de uitdagingen van je organisatie. Daarnaast bieden we open ontwikkelingsprogramma's aan waar individuen aan kunnen deelnemen met collega's van andere organisaties.

Het ontwikkelen van je personeelsbestand gaat verder dan het maken van plannen en het opleiden van je mensen. Het vereist voortdurende evaluatie, persoonlijke aandacht en toewijding. We bieden coaching op individuele basis voor (groepen) werknemers of bieden coachingsprogramma's voor teams.

Ewold Drent
Ewold Drent
Principal consultant, Practice lead HR & Employee Experience

Bespreek de mogelijkheden

Ben je benieuwd hoe Kyden organisaties op weg naar een inclusieve en duurzame workforce? Neem dan contact op met Sandrijn van den Nieuwboer en laat je inspireren.