Public / Social Value

De toekomstbestendigheid van organisaties hangt af van hun maatschappelijke meerwaarde.

Het voortbestaan van organisaties hangt nu meer dan ooit af van hun maatschappelijke meerwaarde. Steeds meer bedrijven vragen zich af of hun aanpak hiermee matcht en realiseren zich dat maatschappelijke uitdagingen groter zijn dan hun eigen organisatie. 

Een toekomstbestendig bedrijfsmodel is bovendien een duurzaam bedrijfsmodel. Bij Kyden brengen we organisaties vooruit door te focussen op duurzaamheid en maatschappelijke vraagstukken. We zetten innovatieve samenwerkingen op, gericht op tastbare impact en ondersteund door onze eigen Theory of Change. Onze methoden zorgen ervoor dat businessmodellen en creatieve samenwerkingen écht bijdragen aan het aanpakken van vraagstukken die de organisatie overstijgen.

Een organisatie is niet toekomstbestendig als het niet ook duurzaam is.

Afbeelding 6 - al about people - laag

Wij maken organisaties toekomstbestendig door:

Kyden heeft een unieke aanpak ontwikkeld om 'wicked problems' en maatschappelijke vraagstukken aan te pakken met publiek-private ecosystemen.

Lees over Publiek-private ecosystemen →

De ‘Theory of Change' is een erg krachtig en beeldend middel om datgene meetbaar te maken, wat moeilijk in cijfers te vatten valt.

Lees over Theory of Change →

De training ‘Impact Ecosysteem’ als oplossing voor complexe maatschappelijke vraagstukken.

Lees over Impact Ecosysteem →

Hoe een pragmatische aanpak van de CSRD-‘nood’ een ‘deugd’ maakt.

Lees over een toekomstbestendige CSRD →

Een doordachte en duurzame aanpak van diversiteit en inclusie op de werkvloer resulteert in een innovatieve, positieve en veilige werkomgeving.

Lees over diversiteit en inclusie →

Zonder mensen bereik je niets. Ga voor een gezonde, krachtige organisatie door in te zetten op het welzijn van je medewerkers. 

Lees over Medewerker Welzijn →

Wouter van Twillert
Wouter van Twillert
Business Unit Lead Society & Environment

Start met het toekomstbestendig maken van jouw bedrijf

Wil je weten hoe jouw organisatie van publieke en sociale waarde kan zijn? Aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen met Wouter van Twillert voor een vrijblijvend gesprek.