Het creëren van impactvolle & toekomstbestendige CSRD

Een pragmatische aanpak voor bedrijven die snel een CSRD meet– en rapportage oplossing zoeken
 en hoe van deze ‘nood’ zonder teveel moeite ook een ‘deugd’ te maken.
 

In feite is de CSRD een rapportageverplichting en daarmee een compliance vraagstuk. De achterliggende ambitie is echter veel groter en gaat over het toekomstbestendig maken van bedrijven en verduurzaming van de maatschappij als geheel. Kyden helpt bedrijven het 'vinkje' te halen, maar ook om de dialoog te starten over de strategische implicaties (risico's en kansen) van de duurzame revolutie.

Op deze pagina lees je over onze visie op de relevantie van CSRD, voor jouw organisatie en voor de maatschappij.

Hoe ondersteunen wij klanten op het vlak van CSRD

Wij helpen klanten om te voldoen aan hun CSRD verplichtingen, want dat is belangrijk. Niet minder belangrijk is een oplossing zoeken voor de onderliggende ambitie: het toekomstbestendig maken van organisaties. Wij geloven dat verduurzaming een 'conditio sine qua non' of noodzakelijke voorwaarde is van een toekomstbestendig business model. Deze transformatie vormgeven en uitvoeren met onze klanten, dat is waar wij voor gaan! 

Roy Klaassen
Roy Klaassen
Managing Director

Bespreek de mogelijkheden

Ben je benieuwd hoe Kyden organisaties met hun CSRD verplichtingen te behalen en de vertaling naar een toekomstbestendig business model? Neem dan contact op met Roy Klaassen en laat je inspireren.