Recruitment

Waar expertise en ambitie samenkomen.

Als vooraanstaand recruitmentbureau hebben we sinds onze oprichting een unieke positie verworven in het verbinden van bedrijven met jonge professionals die op zoek zijn naar hun volgende carrièrestap. Wij brengen jonge, ambitieuze talenten samen met bedrijven die net dat beetje extra inspiratie nodig hebben.

Afbeelding 4 - wij helpen je groeien

Onze missie

Bij Kyden zijn we ervan overtuigd dat de juiste baan niet alleen persoonlijk geluk bevordert, maar ook leidt tot gedeeld succes van zowel werkgever als medewerker. De perfecte match geeft zowel persoonlijke voldoening voor de kandidaat, als een strategisch voordeel voor de organisatie.

Kyden staat voor verandering, en dat begint bij jou. Wij zijn er voor degenen die niet zomaar een baan zoeken, maar die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Lees over werving en selectie →

Breng nieuwe energie in jouw team. Kyden zet enthousiaste doorzetters in die staan te popelen om samen met jouw organisatie te groeien.

Lees over human resources →

Kyden website  Image plus tekst (5)

Ons droomteam

Ons dynamische team bestaat uit een diverse groep mensen, jong en enthousiast, met een variatie in leeftijd, achtergrond en ervaring. Of je nu net de schoolbanken hebt verlaten of al jaren in het vak zit, iedereen draagt iets unieks bij. Deze diversiteit versterkt ons, waardoor we altijd in staat zijn de perfecte en duurzame match te vinden. We begrijpen dat dit verder gaat dan alleen vaardigheden; het omvat waarden, ambities en culturele achtergronden. Kortom, we kijken naar de persoon achter de CV!

image
Karin Boot
Business Unit Lead recruitment

Ervaar de kracht van recruitment

Ben je benieuwd hoe je met behulp van Kyden jouw droomteam creëert? Aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen met Karin Boot voor een vrijblijvend gesprek.