Recruitment

Kyden staat synoniem voor expertise in de wereld van recruitment

Als vooraanstaand recruitmentbureau hebben wij sinds onze oprichting een onderscheidende positie ingenomen in het matchen van bedrijven met young professionals die op zoek zijn naar hun volgende carrièrestap Jonge, ambitieuze talenten koppelen aan bedrijven die net dat beetje extra inspiratie nodig hebben

Afbeelding 4 - wij helpen je groeien

Kyden staat voor verandering, en dat begint bij jou! Wij zijn er voor diegenen die verlangen naar een nieuwe uitdaging, meer dan slechts een baan zoeken. 

Kom meer te weten →

Wij willen nieuwe energie in jouw team brengen. Denk aan enthousiaste doorzetters die staan te popelen om samen met jouw organisatie te groeien

Kom meer te weten →

Onze missie

Wij geloven dat de juiste baan binnen een organisatie voor een medewerker gelukt bevordert. Dit geluk leidt tot gezamenlijke successen, waarbij zowel de werkgever als de werknemer samen de beste resultaten kunnen realiseren. Wij zijn toegewijd aan het idee dat de juiste match niet alleen een persoonlijke voldoening is voor de kandidaat, maar ook een strategisch voordeel voor de organisatie.

Kyden website  Image plus tekst (5)

Ons dreamteam

Een mix van jonge en enthousiaste mensen variërend in leeftijd, achtergrond en ervaring.
Of je nu net de schoolbanken hebt verlaten of al jaren in het vak zit, iedereen brengt iets unieks mee. Dit maakt ons sterk en zorgt ervoor dat wij altijd de perfecte en duurzame match kunnen vinden. Wij snappen dat dit verder gaat dan alleen vaardigheden, ze omvatten waarden, ambities en culturele achtergronden. Kortom, de persoon achter de CV! 

image
Karin Boot
Business Unit Lead recruitment

Bespreek de mogelijkheden

Ervaar de kracht van recruitment. Neem vandaag nog contact op met Karin Boot