Employee Value & HR Strategy

HRM helpt bij het creëren van betekenisvolle organisaties, een gezonde en productieve arbeidspopulatie en een diverse en inclusieve organisatie.

Werk is verweven met de identiteit van mensen en daarmee nemen de  verwachtingen ten aanzien van werk toe: zingeving, inclusiviteit, persoonlijke ontwikkeling, plezier, welzijn, vitaliteit, teaming en meer. Daarmee draagt HRM direct en indirect bij aan het verduurzamen van organisatie. Dit door middel van het ontwikkelen en uitvoeren van strategie op het gebied van het welzijn van medewerkers, diversiteit, gelijkheid en inclusie en het benutten van het arbeidspotentieel.

 

Afbeelding 6 - al about people - laag

Employee Wellbeing & People Development

Wij geloven dat het de mensen binnen de organisatie zijn die de aanpassingsbereidheid en daarmee het succes van de organisatie bepalen. Daarom vinden we het belangrijk om organisaties te ondersteunen in het creëren van de best mogelijke omstandigheden voor medewerkers, waardoor deze het beste uit zichzelf kunnen halen, iedere dag weer. 

 

Welke voorwaarden kunnen organisaties scheppen waar medewerkers blij van worden? Een goede basis zoals een fatsoenlijk salaris, is natuurlijk heel belangrijk. Maar gelukkig is er ook steeds meer aandacht voor zaken als zingeving, vitaliteit en gezondheid. Hoe kunnen we dit als werkgever faciliteren? Van een Wellbeing Scan tot een zogenaamd ‘Wellbeing Framework’; van innovatieve interventies tot hulp bij implementatie; Kyden is de HR specialist die deze ontwikkeling van binnen en van buiten begrijpt.

Nee hoor, dit is geen politieke correctheid: de wetenschap levert bewijs dat een goed opgeleid en divers en inclusief team beter presteert. Teamleden leren dan namelijk van elkaars perspectief; iedereen begrijpt dat het niet zoveel toevoegt als iedereen hetzelfde perspectief heeft. Een divers en inclusief team zorgt er ook voor dat de status quo wordt niet meer klakkeloos geaccepteerd. Kyden helpt organisaties om meer diversiteit en inclusie (D&I) op de werkvloer te organiseren. Het gezamenlijk bepalen van de D&I visie en strategie; een D&I volwassenheidsscan; de ontwikkeling van een inclusieve employee journey; we begeleiden je organisatie graag op de goede weg.

Veel organisaties ervaren dat het lastig is om talent te vinden en te behouden. Bij Kyden weten we dat ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling een belangrijke motiverende factor is. Daar worden mensen namelijk blij van en het helpt medewerkers bovendien om het beste uit zichzelf te halen, wat weer bijdraagt aan het succes van de organisatie. Kyden helpt jouw organisatie met de ontwikkeling van een talent visie, -strategie en -aanpak. We dagen je daarbij uit om ook op andere manieren te kijken naar talent, Bijvoorbeeld door de bril van nieuwe ontwikkelingen zoals de ‘skills-based economy’. Zo zorgen we ervoor dat je in staat bent om medewerkers langdurig te behouden.  

HR strategie en implementatie

 
Bij Kyden zijn we ervan overtuigd dat we de sleutel tot een mooiere wereld zelf in handen hebben. Met ‘zelf’ bedoelen we niet alleen organisaties, maar ook het individu. Het zijn tenslotte de mensen die verandering in gang zetten. Visie en focus op medewerkers is daarbij cruciaal; een visie waarin de behoefte van organisatie en medewerker hand in hand gaan en waar medewerkers blij van worden. Want medewerkers zijn mensen en geen middelen. We weten uit ervaring dat dit een enorm positief effect heeft op alle KPI’s van een organisatie. Kortom: bij Kyden zetten we de ‘H’ van ‘Human’ in HR weer centraal.
We adviseren en executeren op het gebied van:

Wie wil de organisatie zijn voor de medewerkers? Dit betekent kleur bekennen, gebaseerd op de strategische ambitie van de organisatie.

HR inrichting die past bij de organisatiestrategie & people visie, met passende HR dienstverlening.

Data, technologie en ons netwerk van dienstverleningspartners zorgen ervoor dat de meest passende HR dienstverlening de organisatie ondersteunt.

Onze Employee Value diensten

Ewold Drent
Ewold Drent
Principal consultant, Practice lead HR & Employee Experience

Bespreek de mogelijkheden

Ervaar de kracht van Employee Value. Neem vandaag nog contact op met Ewold Drent om aan een transformerende reis te beginnen.