Employee Value & HR Strategy

Medewerkers zijn cruciaal voor een betekenisvolle organisatie.

Werk is sterk verweven met de identiteit van mensen. Hierdoor nemen de verwachtingen als het gaat om je baan ook toe. Het moet zingeven en bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling, levenslust, welzijn en vitaliteit. Bovendien wil je een werkomgeving die inclusief is en waar je je welkom voelt binnen het team. HRM bepaalt hierin de strategie en is daardoor direct en indirect betrokken bij de verduurzaming van de organisatie. 

HRM helpt bij het creëren van een gezonde, productieve arbeidspopulatie en een diverse, inclusieve organisatie.

 

Afbeelding 6 - al about people - laag

Employee Wellbeing & People Development

Bij Kyden geloven we dat het succes van een organisatie wordt bepaald door de mensen binnen de organisatie en hun bereidheid tot aanpassing. Daarom is het voor ons belangrijk om organisaties te helpen optimale omstandigheden te creëren. Zo kunnen medewerkers elke dag het beste uit zichzelf halen. Dit doen we op het gebied van:

 

Hoe kunnen organisaties werkomstandigheden creëren waar medewerkers echt gelukkig van worden? Naast bijvoorbeeld een fatsoenlijk salaris, wordt er steeds meer waarde gehecht aan zingeving, vitaliteit en gezondheid. Hoe kun je als werkgever hierin ondersteunen? Kyden is de HR-specialist met de kennis en ervaring om deze ontwikkeling van binnenuit te begrijpen en toe te passen.

Nee hoor, geen politieke correctheid, maar wel bewezen: een goed opgeleid en divers team presteert beter. Teamleden leren van elkaars perspectief, wat de prestaties ten goede komt en de status quo onder een kritische loep legt. Kyden ondersteunt organisaties bij het bevorderen van diversiteit en inclusie (D&I) op de werkvloer. Samen bepalen we de bijbehorende visie en strategie, voeren we een D&I-volwassenheidsscan uit en ontwikkelen we een inclusieve employee journey. 

Bij Kyden begrijpen we dat het aantrekken en behouden van talent een uitdaging is voor veel organisaties. Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling is hierin de sleutel tot succes. Door een talentvisie, -strategie en -aanpak te ontwikkelen, dagen we je uit om op innovatieve wijze naar talent te kijken, bijvoorbeeld via de 'skills-based economy'. Zo helpen we jouw organisatie niet alleen medewerkers te behouden, maar ook duurzaam succes te bereiken.

HR strategie en implementatie

 
Bij Kyden plaatsen we de 'H' van 'Human' in HR weer centraal. Medewerkers zijn tenslotte mensen en geen middelen. Bovendien hebben zij de sleutel tot verandering en een mooiere wereld in handen. Onze visie legt de focus op de behoeften van de medewerkers, hand in hand met die van de organisatie. We weten uit ervaring dat dit een positief effect heeft op alle KPI's van een organisatie. 
We adviseren en voeren uit op het gebied van:

Wat voor werkgever wil je zijn voor je medewerkers? Dit houdt in dat je duidelijk kleur moet bekennen, gebaseerd op de strategische ambitie van je organisatie.

Een HR-inrichting die past bij zowel de organisatiestrategie als de People Vision, met bijpassende HR-dienstverlening.

Door gebruik te maken van data, technologie en ons netwerk van dienstverleningspartners, selecteren we de best passende HR-dienstverlening om de organisatie te ondersteunen.

Onze Employee Value diensten

Ewold Drent
Ewold Drent
Principal consultant, Practice lead HR & Employee Experience

Start jouw duurzame HR-strategie hier

Wil je weten hoe je een gezonde en krachtige organisatie bereikt met behulp van je medewerkers? Aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen met Ewold Drent voor een vrijblijvend gesprek.