Het Leveren van Duurzame Klantwaarde

Echte gedeelde waarde wordt gerealiseerd vanuit een externe invalshoek
 

Wat klanten willen en nodig hebben, verandert voortdurend. Dit vereist dat organisaties hun producten en diensten voortdurend verbeteren, veranderen en innoveren. Wij geloven dat organisaties die leren hoe ze nieuwe kansen kunnen bekijken vanuit het perspectief van anderen, zoals klanten, het milieu en gemeenschappen, het potentieel van nieuwe gedeelde waarde kunnen benutten.

  • Klantstrategie
  • Klantreizen
  • Innovatie van producten en diensten
  • Gedragsverandering: klantgewoonten en -gedrag
  • Klantbelevingsmanagement

Wij helpen organisaties hun ideale balans te vinden tussen klantwaarde, duurzaamheid en merkdoel.

Onze aanpak

Wij geloven dat als organisaties klanten centraal stellen bij het oplossen van problemen, terwijl ze oog hebben voor andere perspectieven, we echte gedeelde waarde kunnen creëren. Onze aanpak draait om drie kernpijlers:

Klanten centraal stellen bij het oplossen van problemen: Gebruik Customer Experience Management om te organiseren rond de ervaring van klanten en echt klantgericht te worden.

De drijvende kracht achter creativiteit en positieve impact: Laat innovatie hand in hand gaan met duurzaamheid. Door verantwoorde praktijken te benutten om innovatieve oplossingen te creëren die uw winstgevendheid en groei stimuleren, terwijl de milieueffecten worden geminimaliseerd.

De Noordster voor organisaties: Inspireer uw organisatie en klanten met uw doel. Het helpt u zich te concentreren en verbinding te maken met de gemeenschap om u heen. En onderweg geloofwaardige resultaten te behalen.

Nikkie de Bruijn
Nikkie de Bruijn
Principal consultant, Practice lead Customer Excellence

Bespreek de mogelijkheden

Ben je benieuwd hoe Kyden organisaties op weg naar een het leveren van duurzame klantwaarde? Neem dan contact op met Nikkie de Bruijn en laat je inspireren.