Duurzame Klantwaarde

Het potentieel van de gedeelde waarde tussen klant, maatschappij en merk.
 

Wat klanten willen en nodig hebben, verandert continu. Bij Kyden geloven we dat organisaties die leren om kansen te bekijken vanuit verschillende perspectieven, zoals die van klanten, het milieu en gemeenschappen, het potentieel van een nieuwe gedeelde waarde ontdekken en benutten. Deze aanpak helpt bij de ontwikkeling van (een) duurzame:

  • klantstrategie
  • klantreizen
  • innovatie van producten en diensten
  • gedragsverandering: klantgewoonten en -gedrag
  • klantbelevingsmanagement

Kyden helpt organisaties de ideale balans te vinden tussen hun merkdoel, duurzaamheid en klantwaarde.

 

Onze aanpak

De klant staat centraal bij het oplossen van problemen, zonder andere perspectieven uit het oog te verliezen. Op deze wijze creëer je gedeelde waarde. Onze aanpak is gebaseerd op drie kernpijlers:

De klant staat centraal. We gebruiken Customer Experience Management en nemen de klantervaring als uitgangspunt om problemen op te lossen en écht klantgericht te worden.

Door innovatie en duurzaamheid hand in hand te laten gaan, stimuleer je creativiteit en positieve impact. Dit zorgt voor vernieuwende oplossingen die winstgevendheid en groei bevorderen en tegelijkertijd de milieueffecten minimaliseren.

De purpose – de Noordster voor organisaties: inspirerend en aantrekkelijk voor zowel de eigen organisatie, relaties als klanten. Het zorgt voor focus en verbinding met de gemeenschap om je heen enn helpt je onderweg geloofwaardige resultaten te behalen.

Nikkie de Bruijn
Nikkie de Bruijn
Principal consultant, Practice lead Customer Excellence

Ga voor een duurzame klantwaarde

Ontdek hoe we de soft spot ontdekken tussen jouw merkdoel, duurzaamheid en klantwaarde. Aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen met Nikkie de Bruijn voor een vrijblijvend gesprek.