ESG-strategie

Structurele verduurzaming van bedrijfsvoering en businessmodel.

Bij Kyden versnellen we de overgang naar een duurzame samenleving en helpen we klanten om hun bedrijfsvoering en businessmodel toekomstbestendig te maken. Voor ons gaan die twee hand in hand: een bedrijfsmodel is in onze ogen niet toekomstbestendig tenzij het ook duurzaam is.

Voor veel organisaties is het urgent om te verduurzamen. Soms vanuit wettelijke verplichtingen, maar ook vanuit morele overwegingen of omdat ze de voordelen erkennen. Tegelijkertijd zijn middelen zoals tijd, kennis, technologie en geld schaars.

Wij bieden maatwerkoplossingen aan onze klanten om op een efficiënte en effectieve manier stappen te zetten, waarbij we ESG-strategie als een onmisbaar onderdeel integreren.

Hoe wij helpen om te verduurzamen

Wij helpen onze klanten op verschillende manieren te verduurzamen. Hieronder een selectie van de producten en diensten die wij bieden op het gebied van ESG-strategie:


We bieden ook andere ESG-gerelateerde oplossingen:

Wouter van Twillert
Wouter van Twillert
Business Unit Lead Society & Environment

Start jouw ESG-strategie hier

Wil je weten hoe je jouw organisatie structureel kunt verduurzamen? Aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen met Pim Krom voor een vrijblijvend gesprek.