ESG-strategie

Structurele verduurzaming van de voor- en achterkant van de eigen organisatie en de keten

De missie van Kyden is een de transitie naar een duurzame samenleving versnellen. En we helpen klanten om hun bedrijfsvoering en business model toekomstbestendig te maken. Die twee dingen horen bij elkaar: Wij geloven dat een bedrijfsmodel niet toekomstbestendig tenzij het ook duurzaam is.

Voor veel organisaties is de urgentie om te verduurzamen groot, soms omdat ze hiertoe gedwongen worden maar ook zien veel partijen er voordelen in of voelen het als een morele plicht. Tegelijk zijn de beschikbare middelen vaak beperkt. Met middelen bedoelen we tijd, kennis, technologie of geld.

Wij helpen klanten  met maatwerkoplossingen om op een efficiënte en effectieve stappen te zetten. Een integrale ESG strategie speelt hierin een cruciale rol.

 

Hoe wij klanten helpen verduurzamen

Wij helpen klanten op veschillende manieren met verduurzaming. Hieronder een greep uit de producten en diensten die wij t.a.v. ESG strategie aanbieden:


Daarnaast leveren we nog andere type oplossingen gerelateerd aan ESG:

Wouter van Twillert-1
Wouter van Twillert
Business Unit Lead Society & Environment

Bespreek de mogelijkheden

Bespreek vandaag nog jouw ESG-strategie met Pim Krom en zorg voor een structurele verduurzaming van de eigen organisatie.