Process Mining

Ontketen het potentieel van jouw bedrijf
Ontdek inzichten, verhoog efficiëntie en blijf voor op de concurrentie. Analyseer, optimaliseer en monitor jouw processen met onze deskundige process mining services. Als partner van Celonis, de marktleider, bieden wij real-time zichtbaarheid en data-gedreven beslissingen.

  • Ontdek proces knelpunten en onbenut potentieel
  • Verbeter kernbedrijfsprocessen met AI en ML oplossingen
  • Monitor KPI's voor continue optimalisatie
Afbeelding 7 - bits and bytes - laag-1

Waarom voor Kyden kiezen

Met 20 jaar expertise in Customer Value, HR & Employee Value, Sourcing & Partnerships en Duurzaamheid, zijn wij jouw vertrouwde partner voor process mining.

Heb je moeite met het identificeren van inefficiënties in jouw bedrijfsprocessen? Wil je ervoor zorgen dat jouw organisatie op volle capaciteit werkt? Bij Kyden zijn we gespecialiseerd in process mining om jou te helpen het ware potentieel van jouw activiteiten te benutten. Met twee decennia ervaring in verschillende domeinen, brengen we een schat aan kennis mee naar elk project dat we aangaan.

Kyden website  Image plus tekst (8)

Onze aanpak is iteratief en effectief

Met behulp van de nieuwste ontwikkelingen in AI, RPA en ML, onderzoeken we jouw bedrijfsprocessen, identificeren we knelpunten en brengen we verbeterpunten in kaart om jouw processen te versterken. Door middel van continue monitoring en benchmarking zorgen we ervoor dat jouw bedrijf zijn concurrentievoordeel behoudt.

Als partner van Celonis, de marktleider in AI-verrijkte Process Mining en Process Excellence, bieden we ongeëvenaarde inzichten in jouw processen. We gaan verder dan oppervlakkige analyse en creëren een uitgebreide X-ray van jouw bedrijf. Door data te extraheren en te visualiseren uit jouw onderliggende systemen, helpen we je een duidelijk begrip te krijgen van hoe jouw processen in real-time functioneren.

Ontdek de X-ray van jouw bedrijf

Krijg 100% objectieve zichtbaarheid. Haal een digitale tweeling uit jouw systemen, identificeer inefficiënties en realiseer betekenisvolle verbeteringen met de marktleidende process mining capaciteiten van Celonis.

Stop met werken in het duister. Stel je voor dat je een X-ray hebt die verborgen inefficiënties binnen jouw bedrijfsprocessen onthult. Onze process mining expertise, gecombineerd met de cutting-edge technologie van Celonis, stelt ons in staat een digitale tweeling van jouw processen te creëren. Deze grondige analyse helpt je volledige zichtbaarheid te krijgen en gebieden te identificeren waar jouw operaties geoptimaliseerd kunnen worden.

Onze data-gedreven aanpak stelt je in staat om geïnformeerde beslissingen te nemen die jouw bedrijf vooruit helpen. Door real-time data te analyseren uit al jouw systemen, identificeren we knelpunten, stroomlijnen we workflows en implementeren we automatisering waar dat het meest van belang is. Het resultaat? Een soepeler, efficiënter bedrijf dat klaar is om elke uitdaging aan te gaan.

Klaar om jouw bedrijf een boost te geven?

Neem nu contact met ons op om op weg te gaan naar gestroomlijnde efficiëntie en succes. Laat inefficiënties jouw bedrijf niet tegenhouden. Zet de eerste stap naar transformatie en groei. Ons team van process mining experts staat klaar om jou op deze reis te begeleiden. Of je nu klantenservice processen wilt optimaliseren, supply chains wilt verbeteren, of HR-workflows wilt versterken, wij hebben de expertise en ervaring om het te realiseren.

Kyden website  Image plus tekst
Rick Ottenhof
Rick Ottenhoff
Consultant Technology & Data

Bespreek de mogelijkheden

Ervaar de kracht van process mining. Neem vandaag nog contact op met Rick Ottenhoff