Process Mining

Ontketen het potentieel van jouw bedrijf
Duik in de inzichten, verhoog de efficiëntie en blijf een stap voor op de concurrentie. Analyseer, optimaliseer en bewaak jouw processen met de expertise van onze process mining services. Als partner van Celonis, de marktleider, bieden wij real-time zichtbaarheid en data-gedreven besluitvorming

  • Identificeer proces-knelpunten en onbenut potentieel.
  • Optimaliseer essentiële bedrijfsprocessen met AI- en ML-oplossingen.
  • Monitor KPI's voor voortdurende optimalisatie
Afbeelding 7 - bits and bytes - laag-1

Twee decennia aan ervaring

Dankzij 20 jaar ervaring en expertise in customer value, HR & employer value, sourcing,  partnerships en duurzaamheid, zijn wij jouw vertrouwde partner voor process mining.

Vind je het moeilijk om inefficiënties in jouw bedrijfsprocessen op te sporen? Wil je ervoor zorgen dat jouw organisatie op volle capaciteit draait? Bij Kyden zijn we experts in process mining, waarmee we je helpen het ware potentieel van je activiteiten te benutten. 

Kyden website  Image plus tekst (8)

Onze aanpak is iteratief en effectief

Met de nieuwste technologieën op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI), Robotic Process Automation (RPA) en machine learning (ML) duiken we in jouw bedrijfsprocessen. We sporen knelpunten op, identificeren verbeterpunten en versterken zo jouw processen. Onze aanpak is iteratief, wat betekent dat we voortdurend monitoren en benchmarken om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf zijn concurrentiepositie behoudt.

Als trotse partner van Celonis, een toonaangevende naam in AI-ondersteunde procesanalyse, bieden we unieke inzichten in jouw processen. We gaan verder dan simpele analyses en geven jou een diepgaand beeld (X-ray) van hoe jouw bedrijf werkt, door data te verzamelen uit jouw onderliggende systemen en deze te visualiseren. Zo helpen we je een duidelijk beeld te krijgen van de werking van jouw processen in real-time.

Ontdek de X-ray van jouw bedrijf

Krijg 100% helder zicht. Onthul verborgen inefficiënties, identificeer kansen en maak betekenisvolle verbeteringen met de toonaangevende process mining-capaciteiten van Celonis.

Tast niet langer in het duister. Onze X-ray laat je de verborgen inefficiënties van jouw bedrijfsprocessen zien. Onze expertise in process mining, gecombineerd met de nieuwste technologie van Celonis, stelt ons in staat een digitale tweeling van jouw processen te creëren. Deze grondige analyse geeft je volledig inzicht en wijst de weg naar optimalisatie.

Met onze data-gedreven aanpak neem je geïnformeerde beslissingen die jouw bedrijf vooruit helpen. Door real-time data uit al jouw systemen te analyseren, sporen we knelpunten op, stroomlijnen we workflows en implementeren we automatisering waar het effect heeft. Het resultaat? Een soepeler, efficiënter bedrijf dat klaar is om elke uitdaging aan te gaan.

Klaar om jouw bedrijf te verbeteren?

Neem vandaag nog contact met ons op om de weg in te slaan naar gestroomlijnde doelmatigheid en succes. Laat inefficiënties geen obstakel vormen voor de groei van jouw bedrijf. Zet die eerste cruciale stap naar transformatie en bloei. Ons team van process mining-experts staat klaar om jou op deze reis te begeleiden. Of je nu de klantenserviceprocessen wilt optimaliseren, de supply chains wilt verbeteren, of de HR-workflows wilt versterken, wij hebben de expertise en ervaring om het te verwezenlijken.

Kyden website  Image plus tekst
Rick Ottenhof
Rick Ottenhoff
Consultant Technology & Data

Ervaar het effect van process mining

Ontdek hoe Artificial Intelligence jou kan helpen je bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen met Rick Ottenhoff voor een vrijblijvend gesprek.