Onze maatschappelijke uitdagingen


Samenwerking is essentieel voor impact.

 

Onze samenleving staat voor grote, complexe uitdagingen, van de klimaatcrisis tot sociaaleconomische verschillen. Er is geen eenvoudige oplossing, maar toch zien we de contouren van een verandering verschijnen. Hierbij is samenwerking essentieel: overheid, bedrijfsleven, kennisinstellingen en burgers werken zij aan zij aan holistische oplossingen. 
Onze jonge professionals, gedreven door passie en moderne vaardigheden, spelen een belangrijke rol bij deze verandering. Ze omarmen technologie en creativiteit, bevorderen duurzame oplossingen en werken samen over vakgebieden heen. Als fakkeldragers van de toekomst brengen ze optimisme en vastberadenheid in bij kwesties als klimaatverandering, ongelijkheid en toegang tot gezondheidszorg. 

Door alle belanghebbenden en vakgebieden samen te laten werken, maken we holistische oplossingen mogelijk. 

 

Onze aanpak

‘Impact ecosystemen’ is onze unieke aanpak die we hebben ontwikkeld voor het oplossen van 'hardnekkige' problemen en complexe, maatschappelijke uitdagingen. Met deze gestructureerde methode erkennen en overwinnen we de verschillen tussen de uiteenlopende, samenwerkende belanghebbenden, moedigen we verbinding aan en stellen we iedereen in staat om vanuit de eigen kwaliteiten bij te dragen. Het resultaat? Praktische oplossingen die echt het verschil maken.
In vier stappen werken we naar een toekomstbestendige samenwerking tussen de betrokken organisaties, met maximale impact op het milieu en de samenleving:

Fase 1

Opzetten van een nieuw impact ecosysteem

Fase 2

Verbeteren van een bestaand impact ecosysteem

Fase 3

Training in impact ecosystemen

Fase 4

Begeleiding en ondersteuning bij een van de beschreven stappen

Wouter van Twillert
Wouter van Twillert
Principal consultant, Practice lead Public Private Ecosystems

Ga voor een holistische aanpak

Wil je meer weten over ‘impact ecosystemen’ en hoe je effectieve samenwerking bevordert? Aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen met Wouter van Twillert voor een vrijblijvend gesprek.