Education & Leadership

Stimuleer groei in talent en kennis.

Bij Kyden beseffen we dat persoonlijke en professionele groei onmisbaar zijn voor succes. Onze op maat gemaakte trainingen en coaching versterken zowel de sociale en praktische vaardigheden als de specifieke kennis van individuen en teams. Doordat we onze aanpak afstemmen op elke doelgroep en organisatie, vergroten we de kans op groei en een succesvolle verandering. 

Afbeelding 6 - al about people - laag

Een inclusief en duurzaam personeelsbestand

Wij geloven in de veerkracht van individuele medewerkers. Ongeacht of ze in vaste dienst zijn of deel uitmaken van het netwerk van je organisatie, elke persoon die bijdraagt aan de doelen van je organisatie verdient waardering. In een inclusief en duurzaam personeelsbestand kan iedereen zich ontwikkelen, leren en bijdragen aan de organisatie waarvoor ze werken en onze samenleving. Kyden biedt meerdere diensten om organisaties te helpen bij de overgang naar een inclusieve en duurzame personeelsbezetting.

Kom meer te weten →

Actueel trainingsaanbod

Alle trainingen →

Met onze inspirerende en uitdagende trainingen haal je meer uit jezelf en je team.

Meer over trainingen →

Wil je samen met ons het maatwerkprogramma voor jouw organisatie designen? 

Meer over maatwerk →

Carole Huntjens-1
Carole Huntjens
Business Unit Lead trainingen

Ontdek de kansen

Ben je geïnteresseerd in een van onze transformerende trainingen voor je organisatie? Aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen met Carole Huntjens voor een vrijblijvend gesprek.

 

Hoe kunnen we je verder helpen?

Ontdek onze andere diensten op het gebied van Consultancy & Transformation, Interim & Recruitment en Technology & Data