CSRD voor compliance & impact

Hoe een pragmatische aanpak van de ‘nood’ een ‘deugd’ maakt.
 

De CSRD is een rapportageverplichting en daarmee een compliance vraagstuk. De achterliggende ambitie reikt echter verder en gaat over de toekomstbestendigheid van bedrijven en de verduurzaming van de maatschappij. Kyden helpt bedrijven niet alleen bij de naleving, maar stimuleert ook de dialoog over de strategische impact (risico’s en kansen) van de duurzame revolutie.

Ontdek op deze pagina onze visie op de relevantie van CSRD, zowel voor jouw organisatie als voor de maatschappij.

CSRD is meer dan een rapportageverplichting, maar heeft ook impact op organisaties en de maatschappij.

Onze aanpak

Wij helpen klanten te voldoen aan hun CSRD-verplichtingen, want dat is belangrijk. Minstens zo essentieel is het vinden van een oplossing voor de achterliggende ambitie: het toekomstbestendig maken van organisaties. Voor ons is duurzaamheid geen optie maar een must voor een solide, toekomstbestendig bedrijfsmodel. Samen met onze klanten gaan we voor deze transformatie en zorgen we zowel voor de vormgeving als de uitvoering. 

Lees meer over CSRD & Beyond →

Roy Klaassen
Roy Klaassen
Managing Director

Ga voor een toekomstbestendig bedrijfsmodel

Ben je benieuwd hoe we organisaties helpen hun CSRD-verplichtingen te behalen en dit te vertalen naar een toekomstbestendig bedrijfsmodel? Aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen met Roy Klaassen voor een vrijblijvend gesprek.