Customer Experience

Betekenisvol blijven door klantgerichte transformatie en innovatie

Customer Experience (CX) gaat over meer dan goede producten of diensten. Het gaat om het opbouwen van betekenisvolle relaties. Door beleving van klanten centraal te stellen, helpen we organisaties op hun reis om duurzame waarde te creëren voor hun klanten.

 

Customer Experience - CX Travel Guide

 

"Zet je klanten centraal en begin met het oplossen van echte problemen en leveren van duurzame klantwaarde."

Dit doen we met

Ontdek waar je staat op het gebied van Customer Experience Management, om daarna gericht de groei in klantgerichtheid van jouw organisatie te versnellen.

Kom meer te weten →

Ontwikkel een onderscheidende CX-strategie zodat klanten jullie merk-eigen beleving consistent gaan (h)erkennen in elke interactie.

Kom meer te weten →

Consistent je merk-eigen klantbeleving waarmaken in elke interactie. Door vanuit een bewezen methodiek en ondersteund met de juiste tooling jouw dienstverlening te verbeteren, veranderen of vernieuwen.

Kom meer te weten →

Wij helpen je om Customer Experience Management in te richten en op die manier de ervaring van klanten centraal te stellen. Dit omvat alle praktijken die gericht zijn op het organiseren van waardevolle klantervaringen gedurende de hele klantreis en in alle kanalen.

Kom meer te weten →

Ga op zoek naar nieuwe manieren om op een duurzame manier waarde te leveren en zo aan te sluiten bij huidige en toekomstige behoeften, ervaringen en verwachtingen van klanten. 

Kom meer te weten →

Onze visie op Customer Experience

Als jij van betekenis bent voor je klanten, zijn zij dat voor jou. Daar geloven wij in. Bijvoorbeeld doordat zij loyaler zijn of dat je dienstverlening efficiënter georganiseerd kan worden.

Betere dienstverlening en meer waarde leveren, begint bij het centraal stellen van je klanten. Zij blij; wij blij; iedereen blij: dat idee. Bovendien eisen klanten steeds vaker dat organisaties duurzaam opereren. Het goede nieuws: veel daarvan kun je organiseren.

Customer Experience Visie

Bij Kyden zijn we ervan overtuigd dat organisaties die écht klantgericht zijn veel beter kunnen reageren op veranderende klantbehoeften en marktontwikkelingen. Zo blijft je organisatie nu en in de toekomst relevant. Wij helpen organisaties om betekenisvol te blijven voor hun klanten. Van het verbeteren van een klantreis tot het inrichten van customer experience management of service innovatie: we ontdekken en realiseren samen wat nodig is.

Nikkie de Bruijn
Nikkie de Bruijn
Business Unit Lead Customer Excellence

Bespreek de mogelijkheden

Neem contact op met Nikkie de Bruijn en ontdek hoe Kyden jou kan helpen om duurzame waarde te leveren voor je klanten.