Customer Experience

Waardecreatie door het bieden van een betekenisvolle klantbeleving. 

Customer Experience (CX) gaat verder dan het bieden van goede producten of diensten. Het gaat over de complete beleving van klanten tijdens hun interactie met jouw organisatie, van de eerste ontmoeting tot aan de nazorg. Bij Kyden helpen we onze opdrachtgevers bij het creëren van een waardevolle klantreis, met als doel het opbouwen van duurzame, betekenisvolle relaties.

 

Customer Experience - CX Travel Guide

 

Wil je een duurzame klantwaarde leveren? Begin dan met het centraal stellen van de klant en het oplossen van echte problemen.

 

Hoe wij helpen jouw Customer Experience te verbeteren

Ontdek je positie op het gebied van Customer Experience Management om van daaruit je klantgerichtheid versneld te laten groeien.

Lees over CX-volwassenheidsanalyse →

Ontwikkel een onderscheidende CX-strategie zodat klanten jullie merkwaarden consistent herkennen in elke interactie van de klantreis.

Lees over Customer Strategy →

Blijf trouw aan je merkeigen klantbeleving in elke interactie. Verbeter, verander of vernieuw je dienstverlening met behulp van een bewezen methodiek en de juiste tools.

Lees over Journey Management →

Wij helpen je om een Customer Experience Management op te zetten waarbij de klantbeleving centraal staat. Hierin nemen we alle activiteiten mee die waardevolle klantervaringen creëren, gedurende de volledige klantreis en via alle beschikbare kanalen.

Lees over Customer Experience Management→

Sluit aan bij de behoeften, ervaringen en verwachtingen van jouw klanten, nu en in de toekomst. Ontdek met ons nieuwe manieren om op een duurzame manier waarde te bieden. 

Lees over service innovation →

Onze visie op Customer Experience

Als jij van betekenis bent voor je klanten, zijn zij dat voor jou. Daar geloven wij in. Of het nu gaat om meer loyaliteit of efficiëntere dienstverlening, het begint allemaal bij het centraal stellen van je klanten. Zij blij, wij blij, iedereen blij, toch? Laten we niet vergeten dat klanten tegenwoordig ook verwachten dat je duurzaam bezig bent. Het goede nieuws is: daar kun je veel aan doen.

Bij Kyden zijn we er rotsvast van overtuigd dat echt klantgerichte organisaties veel flexibeler kunnen inspelen op veranderende behoeften en markttrends. Zo blijf je relevant, nu en in de toekomst. We staan klaar om organisaties te helpen betekenisvol te blijven voor hun klanten. Of het nu gaat om het verbeteren van een klantreis, het implementeren van customer experience management of het innoveren van je services: samen ontdekken en realiseren we wat nodig is.

Customer Experience Visie
Nikkie de Bruijn
Nikkie de Bruijn
Business Unit Lead Customer Excellence

Start jouw CX-strategie hier

Wil je weten hoe je jouw organisatie kan bouwen aan betekenisvolle klantreizen? Aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen met Nikkie de Bruijn voor een vrijblijvend gesprek.