Purpose & Strategy

Navigeren in een verandering van tijdperk

In een wereld waarin de impact op toekomstige generaties van cruciaal belang is, dienen onze Purpose & Strategy diensten als de wegwijzers voor organisaties die hun verantwoordelijkheid serieus nemen.

We vormen een brug tussen de noodzaak van vandaag én de wens van (over)morgen. Korte én lange termijn. Realisme én idealisme. Intentie én actie. Hierdoor kunnen organisaties een veerkrachtige koers varen die duurzaamheid en betekenis omarmt. 

 

Afbeelding 6 - al about people - laag

Dit doen we met:

In een tijdperk waarin betekenis en relevantie cruciaal zijn, is het ontdekken en definiëren van een duidelijk purpose van onschatbare waarde.

Kom meer te weten →

Scenario Mapping & Planning stelt je in staat om nú te anticiperen op mogelijke ontwikkelingen en uitdagingen in de toekomst.

Kom meer te weten →

Ontdek hoe we organisaties helpen om innovatieve en duurzame oplossingen te creëren die niet alleen zakelijk succes genereren, maar ook een positieve impact hebben op mens, maatschappij en milieu.

Kom meer te weten →

Strategie-executie is de afgelopen jaren flink veranderd. Het kunnen definiëren van een concrete toekomst waar lineair naar toe kan worden gewerkt is niet langer houdbaar. 

Kom meer te weten →

Ontdek, innoveer en transformeer het bestaansrecht van jouw organisatie

 
Wij geloven dat organisaties een cruciale rol spelen bij maatschappelijke vraagstukken, en dat dit niet vanzelf ontstaat. Zowel publieke als private organisaties moeten fundamenteel anders luisteren, kijken, denken, voelen en samenwerken om de toekomst te vormen. Dat start met een persoonlijke zoektocht en eindigt met de transformatie van de gehele organisatie én daarbuiten. Een samenspel tussen het individu, teams, organisaties en het gehele ecosysteem waarin men opereert. Op elk niveau speelt er een ander krachtenveld en liggen er andere uitdagingen.

Wij helpen je met het navigeren in deze complexiteit. Dat begint met het vinden en uitdragen van een duidelijk purpose. Dat vraagt ook een nieuwe blik op je strategie; welke scenario’s zijn er allemaal mogelijk? En mogelijk vraagt dat ook nieuwe business modellen. Maar waar leg je de prioriteit? En hoe breng je die ideeën tot leven? Ook in de executie staan we naast je. Betekenisvolle resultaten beginnen hier. 
Pim Menkveld
Pim Menkveld
Consultant

Bespreek de mogelijkheden

Ervaar de kracht van Purpose & Strategy. Neem vandaag nog contact op met Pim Menkveld om aan een transformerende reis te beginnen.