Purpose & Strategy

Navigeren in een verandering van tijdperk.

Samen met bedrijven plaveien we de weg naar een toekomst waar de impact op toekomstige generaties centraal staat. Als gids verbinden we de urgente behoeften van nu met de visie voor morgen, voor de korte en de lange termijn. Tussen realiteit en dromen, met een sterke wil tot actie. Zo varen organisaties een duurzame koers: veerkrachtig en vol betekenis.

 

Afbeelding 6 - al about people - laag

Hoe wij jou helpen bij je purpose en strategie:

In een tijd waarin betekenis en relevantie centraal staan, is het ontdekken van je hogere doel de beste start voor verandering. 

Start jouw reis naar betekenis →

Laat je je overrompelen door opeenvolgende veranderingen, of ga je veerkrachtig de toekomst tegemoet? Ga van een 0-1 achterstand naar een 3-0 voorsprong. 

Bereid je voor op het onbekende →

Leer hoe wij organisaties ondersteunen met innovatieve, duurzame oplossingen die zakelijk succes combineren met positieve impact op mens, maatschappij en milieu. 

Innoveer met impact →

Vastomlijnde plannen zijn niet langer houdbaar in een wereld vol complexiteit, onzekerheid, technologische disruptie, verhoogde klantgerichtheid en nieuwe data-inzichten.

Van lineair denken naar wendbaar zijn →

Ontdek het bestaansrecht van jouw organisatie

 
Wij geloven dat organisaties een cruciale rol spelen bij maatschappelijke vraagstukken. Hiervoor moet wel wat gebeuren: het betekent dat zowel publieke als private organisaties fundamenteel anders moeten gaan luisteren, kijken, denken, voelen en samenwerken. Dit begint met een persoonlijke zoektocht en leidt tot de transformatie van organisaties én daarbuiten. Daarbij biedt ieder niveau, van individu tot ecosysteem, andere uitdagingen en dynamieken.

Wij helpen je om door deze complexiteit te navigeren. Waarbij we starten met het definiëren en uitdragen van een duidelijk purpose. En we werpen een nieuwe, frisse blik op je strategie: welke scenario's zijn mogelijk? Misschien nieuwe business modellen? Maar waar leg je prioriteit? En hoe geef je deze ideeën vorm? In de uitvoering staan we naast je. Hier begint betekenisvolle impact.
Pim Menkveld
Pim Menkveld
Consultant

Start jouw transformatie hier

Wil je meer weten over wat wij kunnen doen voor jouw purpose en strategie? Aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen met Pim Menkveld voor een vrijblijvend gesprek.

 

Ontdek onze andere expertisegebieden in ESG-transformatie:

Bekijk naast Purpose & Strategy met welke andere diensten wij organisaties helpen bij hun ESG-transformatie