Versnelling van verandering

Bij Kyden vertalen we tekentafeloplossingen naar werkvloersucces.

Als je ESG-impact wilt maken, is het belangrijk dat de hele organisatie meegaat in de transformatie. Dit lukt niet zonder de betrokkenheid van medewerkers en externe belanghebbenden. Wij ontwikkelen op maat gemaakte strategieën voor verandering en communicatie voor jouw bedrijf, waardoor medewerkers en partners betrokken raken en de ambitieuze tekentafeloplossingen werkelijkheid worden.

Aanpak en kostenoverzicht veranderstrategie

Onze generieke aanpak voor het ontwerpen van een veranderstrategie. Het eindproduct omschrijft de wijze waarop gestelde doelen op een effectieve, efficiënte en voor betrokkenen prettige manier worden gerealiseerd.

 Overzicht van stappen:

  1. Intake: We bespreken en doorgronden jullie doelen en de context waarin deze moeten worden bereikt.
  2. Stakeholder analyse: Samen met jou creëren we een overzicht van relevante interne en externe partijen.
  3. Change impact analyse: We analyseren op welke manier partijen van belang zijn en in welke mate ze de verandering beïnvloeden.
  4. Ontwerp 1.0: Een iteratief proces waarin we toewerken naar een algemene strategie en een specifieke aanpak per stakeholdergroep. 
  5. Validatie: We valideren samen met jou de strategie.
  6. Definitieve oplevering: Afsluitende stap waarin het eindproduct wordt opgeleverd.

Het proces vereist maatwerk om niet alleen aan te sluiten bij jullie specifieke doelen en context, maar ook te passen binnen de bedrijfscultuur. 

Bovenstaande generieke aanpak is beschikbaar tegen een tarief van ongeveer €10.000. Bijkomende ondersteuning bij implementatie wordt apart in rekening gebracht.

 

Wouter van Twillert-1
Wouter van Twillert
Business Unit Lead Society & Environment

Ontwerp samen met ons jouw veranderstrategie

Ben je nieuwsgierig hoe we de verandering van jouw organisatie kunnen versnellen? Wil je een werkbare blauwdruk voor je veranderstrategie? Aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen met Wouter van Twillert voor een vrijblijvend gesprek.

 

 

Onze andere ESG-strategische diensten

Ontdek wat we nog meer doen voor jouw ESG-strategie: Ontwerp (ESG-)waardecreatiemodel en ESG-strategie 'roast'