Interim Young Professionals

Voor wie wil groeien

Wij zijn er om groei te faciliteren. Voor vooruitstrevende organisaties op zoek naar nieuwe perspectieven, een frisse aanpak en tijdelijke energie. Met ons team van slimme, energieke Young Professionals dragen we bij aan jouw organisatie. Al ruim 15 jaar lang leidt Kyden's Interim Young Professional tak verandering en vernieuwing binnen organisaties. We koesteren de groei van individuen, teams en organisaties, met ons tweejarig ontwikkelprogramma en expertise. Jouw uitdaging wordt hun frisse canvas.

Afbeelding 4 - wij helpen je groeien

Ontdek Kyden Public Young Professionals - gemotiveerde jonge talenten die vernieuwing brengen in de publieke sector. Samen vormen we de toekomst van onze samenleving

Kom meer te weten →

Maak kennis met Kyden Project Young Professionals- een unieke kans om talentvolle individuen aan te trekken die klaarstaan om hedendaagse uitdagingen aan te pakken en de koers van de toekomstige bedrijfswereld mede te bepalen!

Kom meer te weten →

Ontdek Kyden’s Digital Young Professionals, waar onze getalenteerde jonge professionals hun energie en creativiteit bundelen. Samen verkennen, innoveren en transformeren we het digitale landschap.

Kom meer te weten →

Kun jij ook versterking op je project, extra energie of een frisse blik voor jouw organisatie gebruiken?

Wij denken hier graag over mee! Met een pool van bijna 50 Interimmers zijn we in staat om de juiste match te maken tussen jouw organisaties, jouw vraagstuk en de interim collega met de beste fit. We onderscheiden drie stromingen in ons Interim Young Professional programma, namelijk: Public, Projects & Digital. 

Kyden website  Image plus tekst (6)

Interim Young Professional programma

1. Inzet van interim ondersteuning van Young Professional (0-3 jaar werkervaring) om een project op te pakken of te ondersteunen. Voorbeeld van vraagstukken:
  • Implementeren van programma/systeem/verandering in organisatie
  • Ondersteuning of coördinatie bij een (tijdelijk) project, elementen van projectmanagement (aansturen op scope, budget, planning)
  • Onderzoek/analyse/advies/borgings vragen

2. Onze Young Professionals kenmerken zich door hun positieve energie, intelligentie en gedrevenheid. Ze zijn kritisch en durven vragen te stellen, zetten graag een stap extra om voor optimaal eindresultaat te zorgen. Vinden het leuk om met een frisse blik te komen. 

3. Dé manier om jong talent kennis te laten maken en te enthousiasmeren met en over jouw organisatie en tegelijkertijd een effectieve wijze om de teams te inspireren met jong talent en alternatieve denkwijzen

4. Versterking bij jouw organisatie van gemiddeld 36 uur per week. Daarnaast zetten onze collega’s zich 4 uur per week in voor eigen ontwikkeling bij Kyden (trainingen, persoonlijke begeleiding, bijdrage en coördinatie van interne vraagstukken en events)

Hanne Steenhuis
Hanne Steenhuis
Business Unit Lead Interim Young Professionals

Bespreek de mogelijkheden

Ervaar de kracht van interim young professionals. Neem vandaag nog contact op met Hanne Steenhuis.