Interim Young Professionals

Jong talent dat wil groeien.

Bij Kyden faciliteren we groei. We bieden vooruitstrevende organisaties nieuwe perspectieven, een verfrissende aanpak en tijdelijke energie. Ons team van slimme, dynamische Young Professionals draagt bij aan de ontwikkeling van jouw organisatie. Al meer dan 15 jaar leidt Kyden's Interim Young Professional-afdeling verandering en vernieuwing binnen organisaties. We omarmen de groei van individuen, teams en organisaties met ons tweejarige ontwikkelprogramma en onze expertise. Jouw uitdaging wordt ons creatieve canvas.

 

Afbeelding 4 - wij helpen je groeien

Kun jij ook versterking, extra energie of een frisse blik gebruiken voor jouw organisatie of project?

Wij staan klaar om met je mee te denken. Met een uitgebreide pool van bijna 50 interimmers kunnen we de perfecte match creëren tussen jouw organisatie, jouw uitdaging en de interim collega met de beste fit. Ons Interim Young Professional-programma omvat vier specialisaties: Public, Projects, Digital & ESG.

Ontdek Kyden Public Young Professionals – gemotiveerde, jonge talenten die de publieke sector verfrissen en vernieuwen. Samen creëren we de toekomst van onze samenleving.

Ontdek Public Young Professionals →

Maak kennis met Kyden Project Young Professionals – een unieke kans om getalenteerde individuen aan te trekken die klaar zijn om hedendaagse uitdagingen aan te pakken en die willen bijdragen aan de koers van de toekomstige bedrijfswereld.

Lees over Project Young Professionals →

Ontdek Kyden's Digital Young Professionals, waar onze getalenteerde jonge professionals hun energie en creativiteit bundelen. Samen verkennen, innoveren en transformeren we het digitale landschap.

Ontdek Digital Young Professionals →

Ontdek Kyden ESG Young Professionals – gemotiveerde, jonge talenten die in staat zijn jouw organisatie verder te helpen en jou te ontzorgen. Samen creëren we de toekomst van onze samenleving.

Ontdek ESG Young Professionals →

Kyden website  Image plus tekst (6)

Interim Young Professional programma

Ontmoet onze Interim Young Professionals (0-3 jaar werkervaring) voor het aanpakken van diverse projecten. Denk aan het implementeren van programma's, systemen, of veranderingen in jouw organisatie. Of ondersteuning bij projectmanagement − inclusief scope, budget, en planning − evenals het aanpakken van onderzoeks-, analyse-, advies- en borgingsvraagstukken.

Ontdek de voordelen van ons Interim Young Professional-programma:

  1. Onze Young Professionals onderscheiden zich door hun positieve energie, intelligentie en gedrevenheid. Ze stellen kritische vragen, gaan een stap verder voor optimale resultaten, en brengen graag een frisse blik.

  2. Dit programma is dé manier om jong talent enthousiast te maken over jouw organisatie en tegelijkertijd teams te inspireren met nieuwe perspectieven en denkwijzen.

  3. Versterk jouw organisatie met gemiddeld 36 uur per week aan ondersteuning. Daarnaast besteden onze collega's vier uur per week aan hun eigen ontwikkeling bij Kyden, met trainingen, persoonlijke begeleiding, en bijdragen aan interne vraagstukken en evenementen.

Hanne Steenhuis
Hanne Steenhuis
Business Unit Lead Interim Young Professionals

Ontdek de kracht van jong talent

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met onze interim young professionals? Aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen met Hanne Steenhuis voor een vrijblijvend gesprek.