ESG-strategie ‘roast’

Til je aanpak naar een hoger niveau in één sessie.

Bij Kyden geloven we dat bedrijven groeien door kritisch te kijken naar hun huidige aanpak. Bedrijven met lef laten hun bestaande ESG-veranderstrategie kritisch onder de loep nemen in onze speciale 'roast'-sessie. Deze sessie brengt een deskundig panel samen van onze beste breinen met een holistische visie: een partner of principal consultant van Kyden en twee of drie C-level experts die we selecteren op basis van jouw specifieke situatie. Deze experts hebben vaak ervaring bij grote bedrijven, non-profit organisaties of zijn actief in onderzoek.

Voorbereiding en ‘roast’-sessie 

Het draait allemaal om één krachtige sessie: de 'roast'. Deze bijeenkomst wordt zorgvuldig vormgegeven in nauwe samenwerking met jou, en er wordt een gedetailleerd verslag opgesteld en gedeeld na afloop.

Voorbereiding
Als klant geef je ons inzicht in jullie huidige ESG-strategie, waarbij we samen brainstormen over geschikte panelleden. Je kunt kiezen voor experts uit de eigen sector of juist voor een frisse kijk van buitenaf. We bespreken welke thema's relevant zijn (of juist niet) voor de roast. Daarnaast bepalen we welke informatie over de strategie en jouw organisatie we vooraf met de panelleden willen delen, en of een Non-Disclosure Agreement (NDA) nodig is. Vervolgens stemmen we af wie vanuit jullie organisatie aanwezig zal zijn, en wanneer en waar de sessie plaatsvindt. Onze kantoren in Baarn en Bussum zijn populaire opties.

Roast
De roast neemt 2,5 uur in beslag, met extra tijd voor een gezamenlijke lunch of borrel. Hoewel we het format niet tot in detail onthullen, komt het erop neer dat jullie tijdens de sessie direct feedback ontvangen over jullie bestaande strategie. Het doel is niet om je strategie te verdedigen, maar volledig aan jou om te beslissen wat je met de feedback doet. Positieve feedback is een waardevolle bevestiging dat je op de goede weg bent.

Verslag
Tijdens de sessie maken we notulen en na afloop delen we de feedback van de panelleden met jullie.

Programmakosten
€3.500 all-inclusive.

 

Wouter van Twillert-1
Wouter van Twillert
Business Unit Lead Society & Environment

Durf jij een ESG-roast aan?

Ontdek hoe je binnen één sessie je ESG-strategie naar een hoger niveau kunt tillen. Aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen met Wouter van Twillert voor een vrijblijvend gesprek.

 

 

Onze andere ESG-strategische diensten

Ontdek wat we nog meer doen voor jouw ESG-strategie: Verandering versnellen en Ontwerp (ESG-)waardecreatiemodel