Stressbehendigheid voor Young Professionals

Stressbehendigheid voor Young Professionals

Relevantie

In deze training krijg je meer zicht op wat stress precies is en leer je stress te herkennen bij jezelf. Hoe kun je behendiger met stress omgaan? Hoe zorg je voor jezelf in een veeleisende (werk)omgeving? Dit zijn vragen die centraal staan tijdens de training. De focus ligt op zelfinzicht; het herkennen en onderkennen van jouw eigen stressbronnen en signalen. Je gaat tijdens de training aan de slag met jouw eigen veranderwens en jouw leerdoelen. Ook besteden we aandacht aan (gespreks)vaardigheden die nodig zijn om werkdruk en stress bespreekbaar te maken.

Programma

De training Stressbehendigheid voor Young Professionals is opgebouwd uit 2 dagdelen plenaire training aangevuld met een individueel afsluitend coachgesprek. Het coachgesprek zal circa 3 weken na afloop van de plenaire trainingsdag plaatsvinden. De onderwerpen die tijdens de training aan bod komen zijn:
 • Zelfinzicht, herkennen en onderkennen eigen stressbronnen, stresssignalen en daarnaar handelen
 • Stress bij millennials
 • Opstellen persoonlijk recept voor (meer) balans tussen draagkracht en draaglast
 • Minder stress door inzicht in belemmerende gedachtepatronen
 • Toolkit gespreksvaardigheden en weerbaarheid
 • Effectief begrenzen
 • Trainer

  Resultaat

  Als Young Professional sta je aan het begin van jouw loopbaan en moet je jezelf nog leren kennen in een professionele rol en werkomgeving. Leren omgaan met lastige situaties vergt introspectie, gespreksvaardigheden en zelfvertrouwen. Na afloop van deze training heb je meer zicht op hoe jij behendig(er) kunt omgaan met stress op het werk.

  Praktische informatie

  Voor facilitaire vragen en de routebeschrijving zie onderstaande gegevens.

  House of Dialogue Nieuwe Spiegelstraat 11 1406 SG Bussum tel: 035 – 54 11 844 Met het openbaar vervoer Vanaf treinstation Bussum-Zuid loop je in 10 minuten naar onze locatie. Klik hier voor de routebeschrijving Vanaf treinstation Naarden-Bussum bereik je ons lopend in een kwartier. klik hier voor de routebeschrijving Met de auto Kom je met de auto, dan zijn er plekken in de Nieuwe Spiegelstraat naast café ‘De Koperen Kraan’ waar je kunt parkeren. De rest van de Nieuwe Spiegelstraat is enkel voor vergunninghouders. Je kunt parkeren op het parkeerterrein naast House of Dialogue, aan de Cacaostraat. Let op: voor de parkeerlocaties geldt betaald parkeren. klik hier voor de routebeschrijving

   Kort samengevat

   • Duration Meerdaags
   • PO 6 PO 6
   • Price 695 excl. btw

   Inschrijven is zo gedaan

   Vul binnen 1 minuut jouw gegevens in.

   Stressbehendigheid voor Young Professionals

   Select

   Wat anderen zeggen over onze trainingen

   “Een heel inhoudelijk goed en diepgaand traject waar je het vak van mediation echt leert. Het sluit heel erg aan bij de praktijk.”
   Alumnus Mediationopleiding
   2021
   ''Cornelie heeft veel ervaring en legt de intervisie theorie goed uit op een prettige manier. Het oefenen met elkaar werkte heel goed om de effecten van verschillende aanpakken zelf te ervaren.''
   Deelnemer Gespreksleider Intervisie
   2024
   “Fijne indeling, duidelijk en alle ruimte voor overleg.”
   Deelnemer Patroonscursus
   2022
   “Soft skills staan niet hoog op de prioriteitenlijst van advocaten. Toch zijn deze belangrijke. Neem de tijd, ga er open in en je zult ervaren dat het heel veel kan brengen”
   Deelnemer Opfris Patroonscursus
   2022
   “Een groot cadeau voor mezelf.”
   Alumnus E. van Hardeveld
   2021
   “Je leert goed naar je organisatie kijken, maar ook goed naar jezelf. Wat kan en moet beter en welke belemmeringen zijn er om dat te realiseren?”
   Deelnemer KNB Bedrijfsvoering
   2022

   Carole helpt je graag

   Heb je vragen of wil je hulp bij het vinden van de juiste training voor jouw ambitie?

   Carole Huntjens trainingspagina