Skillslab conflicthantering

Skillslab conflicthantering

Relevantie

Conflicten komen overal voor. De kunst is er effectief mee om te gaan en om van gedoe naar goede dialoog te komen. Daarom is naast je vakinhoudelijke expertise ook kennis van conflictmanagement van belang. Het skillslab vormt een waardevolle aanvulling en verdieping op de trainingen 'Basisvaardigheden Conflictmanagement' en 'Bemiddelings-en mediationvaardigheden', omdat je een veilig extra oefenmoment hebt om je conflictvaardigheden te onderhouden en verdiepen en om handvatten te krijgen voor de actuele, concrete issues die je zelf in kunt brengen, zodat je deze in je dagelijkse werk meteen kunt benutten.

Programma

In de basistrainingen heb je (meer) inzicht verkregen in je eigen kwaliteiten en ontwikkelpunten. Deelname aan een Skillslab biedt je de mogelijkheid om jezelf uit te dagen met het bewust inzetten van vaardigheden die je nog wil ontwikkelen of verdiepen. Jouw leervraag staat centraal, door de feedback van de trainer en acteur krijg je handelingsopties om een volgende stap te maken.

Trainer

Kim Richel

Resultaat

Tijdens het skillslab Conflicthantering werk je samen met ervaren trainingsacteurs een dagdeel aan eigen in te brengen casuïstiek.

Praktische informatie

Het skillslab Conflicthantering’ duurt één dagdeel en bieden wij zowel fysiek als online aan.

Voor facilitaire vragen en de routebeschrijving zie onderstaande gegevens.

House of Dialogue Nieuwe Spiegelstraat 11 1406 SG Bussum tel: 035 – 54 11 844 Met het openbaar vervoer Vanaf treinstation Bussum-Zuid loop je in 10 minuten naar onze locatie. Klik hier voor de routebeschrijving Vanaf treinstation Naarden-Bussum bereik je ons lopend in een kwartier. klik hier voor de routebeschrijving Met de auto Kom je met de auto, dan zijn er plekken in de Nieuwe Spiegelstraat naast café ‘De Koperen Kraan’ waar je kunt parkeren. De rest van de Nieuwe Spiegelstraat is enkel voor vergunninghouders. Je kunt parkeren op het parkeerterrein naast House of Dialogue, aan de Cacaostraat. Let op: voor de parkeerlocaties geldt betaald parkeren. klik hier voor de routebeschrijving

  Kort samengevat

  • Duration 1-dagdeel
  • Price 260 excl. btw

  Inschrijven is zo gedaan

  Vul binnen 1 minuut jouw gegevens in.

  Skillslab conflicthantering

  Select

  Wat anderen zeggen over onze trainingen

  “Een heel inhoudelijk goed en diepgaand traject waar je het vak van mediation echt leert. Het sluit heel erg aan bij de praktijk.”
  Alumnus Mediationopleiding
  2021
  ''Cornelie heeft veel ervaring en legt de intervisie theorie goed uit op een prettige manier. Het oefenen met elkaar werkte heel goed om de effecten van verschillende aanpakken zelf te ervaren.''
  Deelnemer Gespreksleider Intervisie
  2024
  “Fijne indeling, duidelijk en alle ruimte voor overleg.”
  Deelnemer Patroonscursus
  2022
  “Soft skills staan niet hoog op de prioriteitenlijst van advocaten. Toch zijn deze belangrijke. Neem de tijd, ga er open in en je zult ervaren dat het heel veel kan brengen”
  Deelnemer Opfris Patroonscursus
  2022
  “Een groot cadeau voor mezelf.”
  Alumnus E. van Hardeveld
  2021
  “Je leert goed naar je organisatie kijken, maar ook goed naar jezelf. Wat kan en moet beter en welke belemmeringen zijn er om dat te realiseren?”
  Deelnemer KNB Bedrijfsvoering
  2022

  Carole helpt je graag

  Heb je vragen of wil je hulp bij het vinden van de juiste training voor jouw ambitie?

  Carole Huntjens trainingspagina