Serious game: conquest for paradise

Serious game: conquest for paradise

Relevantie

Als speler wordt je uitgedaagd om vanuit de perspectieven van verschillende stakeholders (overheid, financierders, energie-, voedsel- of bouwsector) de wereld opnieuw in balans te brengen. Daarvoor moet je lobbyen, overleggen, samenwerken en het grotere plaatje voor ogen houden. In Conquest for Paradise heb je de kans om het verschil te maken samen met de andere spelers, maar zijn hun individuele belangen te verenigen met het gemeenschappelijke doel?

Het programma

De game kan gespeeld worden door 14-22 spelers. Samen speel je 4 speelrondes. In totaal duurt de serious game inclusief pauzes ca. 5.5 uur.

De trainer

Paulien Damen is consultant HR & employee experience bij Kyden en verantwooordelijk voor het onderwerp medewerkerswelzijn. Samen met de propositiegroep Wellbeing heeft zij een eigen wellbeing framework ontwikkeld. Dit framework biedt een wetenschappelijk onderbouwd doch praktisch toepasbaar startpunt om welzijn op de werkvloer beter te begrijpen én ermee aan de slag te gaan. Paulien heeft een achtergrond in arbeids- en organisatiepsychologie en bedrijfskunde, heeft vervolgens in verschillende operationele HR rollen ervaring opgedaan, een coachopleiding afgerond en werkt sinds 2020 bij Kyden. Een greep uit de klanten: Vattenfall, JustEatTakeAway, Stedin, ING, Hogeschool Utrecht. Naast expertise in welzijn, heeft zij ook ervaring met (HR) sourcingsvraagstukken, verandermanagement en coaching.

Roos Walstock neemt jou en je team graag mee in de wereld van 'Conquest for Paradise' om spelenderwijs meer te leren over duurzaamheid en maatschappelijke transities. Roos heeft een achtergrond in filosofie en bedrijfskunde, en is werkzaam bij Kyden in het team Society & Environment. Ze wordt gekenmerkt door haar enthousiasme, multidisciplinaire perspectief en drive om bij te dragen aan een duurzame samenleving. Voorbeeld klanten: RVO, de Belastingdienst, Asito, Vebego, COA en Univé.

Het resultaat

Door het spelen van deze game:
 • Leer je welke rol verschillende sectoren kunnen spelen in de duurzame transitie
 • Ervaar je de complexiteit van dit systeemvraagstuk
 • Krijg je inzicht in het gedrag, de strategische keuzes en de businessmodellen die nodig zijn om de transitie te verwezenlijken
 • Ervaar je de effecten van jouw eigen handelen op de transitie; - Ontstaat er een gemeenschappelijk perspectief en draagvlak voor de meerjarenuitdaging waar we voor staan
  • Kort samengevat

   • Duration 1-dagdeel

   Inschrijven is zo gedaan

   Vul binnen 1 minuut jouw gegevens in.

   Serious game: conquest for paradise

   Wat anderen zeggen over onze trainingen

   “Een heel inhoudelijk goed en diepgaand traject waar je het vak van mediation echt leert. Het sluit heel erg aan bij de praktijk.”
   Alumnus Mediationopleiding
   2021
   ''Cornelie heeft veel ervaring en legt de intervisie theorie goed uit op een prettige manier. Het oefenen met elkaar werkte heel goed om de effecten van verschillende aanpakken zelf te ervaren.''
   Deelnemer Gespreksleider Intervisie
   2024
   “Fijne indeling, duidelijk en alle ruimte voor overleg.”
   Deelnemer Patroonscursus
   2022
   “Soft skills staan niet hoog op de prioriteitenlijst van advocaten. Toch zijn deze belangrijke. Neem de tijd, ga er open in en je zult ervaren dat het heel veel kan brengen”
   Deelnemer Opfris Patroonscursus
   2022
   “Een groot cadeau voor mezelf.”
   Alumnus E. van Hardeveld
   2021
   “Je leert goed naar je organisatie kijken, maar ook goed naar jezelf. Wat kan en moet beter en welke belemmeringen zijn er om dat te realiseren?”
   Deelnemer KNB Bedrijfsvoering
   2022

   Carole helpt je graag

   Heb je vragen of wil je hulp bij het vinden van de juiste training voor jouw ambitie?

   Carole Huntjens trainingspagina