Persoonlijke effectiviteit en leiderschap

Persoonlijke effectiviteit en leiderschap

Relevantie

Professionals zoals juristen en mediators zijn werkzaam in een dynamische omgeving waarin van alle kanten druk op hen wordt uitgeoefend. Dagelijks heb je te maken met veeleisende cliënten, toenemende concurrentie en een toenemende werkdruk. Jouw succes als professional wordt natuurlijk bepaald door jouw vakkennis. Maar voor een nog groter deel wordt jouw succes bepaald door communicatieve vaardigheden, het kunnen omgaan met conflicten en ondermijnend gedrag, inlevingsvermogen, het respecteren en inspireren van anderen en natuurlijke autoriteit. Heb je zicht op jouw eigen kwaliteiten en valkuilen?

Programma

In de training Persoonlijke effectiviteit ga je aan de slag met de volgende vragen: wat zijn mijn sterke kanten en wat zijn mijn valkuilen? Hoe kan ik meer uit mijzelf halen en welke vaardigheden moet ik daarvoor ontwikkelen? Ook stressmanagement en conflicthantering krijgen aandacht. De volgende onderdelen komen aan bod:
 • Wat is persoonlijke effectiviteit
 • Wat zijn uw kernkwaliteiten en hoe zet u die effectief in
 • Positioneren vanuit kracht
 • Prioriteiten stellen en plannen
 • Stressmanagement
 • Effectief communiceren
 • Samenwerken en systeemdenken

Trainer

Resultaat

Na afloop van de training Persoonlijke effectiviteit heb je jouw zelfkennis en persoonlijke ontwikkeling vergroot en ben je jezelf bewust van jouw valkuilen én jouw persoonlijke kwaliteiten. Daarnaast weet je ingesleten patronen te doorbreken zodat je jouw doelen kunt realiseren. Je hebt tot slot jouw kennis verrijkt op het gebied van stressmanagement en conflicthantering. Kracht van onze training
 • Kleine groepen met veel persoonlijke aandacht
 • Zeer ervaren trainers/coaches
 • Interactieve werkvormen
 • PO-punten PO-punten op individuele aanvraag mogelijk.

  Praktische informatie

  Voor facilitaire vragen en de routebeschrijving zie onderstaande gegevens.

  House of Dialogue Nieuwe Spiegelstraat 11 1406 SG Bussum tel: 035 – 54 11 844 Met het openbaar vervoer Vanaf treinstation Bussum-Zuid loop je in 10 minuten naar onze locatie. Klik hier voor de routebeschrijving Vanaf treinstation Naarden-Bussum bereik je ons lopend in een kwartier. klik hier voor de routebeschrijving Met de auto Kom je met de auto, dan zijn er plekken in de Nieuwe Spiegelstraat naast café ‘De Koperen Kraan’ waar je kunt parkeren. De rest van de Nieuwe Spiegelstraat is enkel voor vergunninghouders. Je kunt parkeren op het parkeerterrein naast House of Dialogue, aan de Cacaostraat. Let op: voor de parkeerlocaties geldt betaald parkeren. klik hier voor de routebeschrijving

   Kort samengevat

   • Duration 1-dag
   • Price 695 excl. btw

   Inschrijven is zo gedaan

   Vul binnen 1 minuut jouw gegevens in.

   Persoonlijke effectiviteit en leiderschap

   Select

   Wat anderen zeggen over onze trainingen

   “Een heel inhoudelijk goed en diepgaand traject waar je het vak van mediation echt leert. Het sluit heel erg aan bij de praktijk.”
   Alumnus Mediationopleiding
   2021
   ''Cornelie heeft veel ervaring en legt de intervisie theorie goed uit op een prettige manier. Het oefenen met elkaar werkte heel goed om de effecten van verschillende aanpakken zelf te ervaren.''
   Deelnemer Gespreksleider Intervisie
   2024
   “Fijne indeling, duidelijk en alle ruimte voor overleg.”
   Deelnemer Patroonscursus
   2022
   “Soft skills staan niet hoog op de prioriteitenlijst van advocaten. Toch zijn deze belangrijke. Neem de tijd, ga er open in en je zult ervaren dat het heel veel kan brengen”
   Deelnemer Opfris Patroonscursus
   2022
   “Een groot cadeau voor mezelf.”
   Alumnus E. van Hardeveld
   2021
   “Je leert goed naar je organisatie kijken, maar ook goed naar jezelf. Wat kan en moet beter en welke belemmeringen zijn er om dat te realiseren?”
   Deelnemer KNB Bedrijfsvoering
   2022

   Carole helpt je graag

   Heb je vragen of wil je hulp bij het vinden van de juiste training voor jouw ambitie?

   Carole Huntjens trainingspagina