Online Wwft Kick-Start

Online Wwft Kick-Start

Relevantie

De NOvA schrijft voor dat je als advocaat verplicht bent om eens per twee jaar een training te volgen op het gebied van de anti-witwaswetgeving; Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft). In je beroep als advocaat ben je een ‘poortwachter’ en in een aantal gevallen verplicht om cliëntenonderzoek te doen en ongebruikelijke transacties te melden. Advocaten zijn zich hier niet altijd van bewust, maar zij hebben wel degelijk te maken met deze wetgeving.

Programma

Tijdens deze 2 uur durende workshop komen op een praktische manier de aandachtspunten uit de Wwft aan bod en wordt gekeken naar manieren om hieraan te voldoen. Ook de Voda komt hierbij aan de orde. Tijdens de workshop maken we gebruik van herkenbare en praktijkgericht casuïstiek, die ook relevant is voor kantoren waarin de Wwft geen grote rol speelt.

Trainer

Annemiek Louwrier Annemiek Louwrier is advocaat en trainer/adviseur op het gebied van professionele ethiek. In haar lange carrière raakte zij overtuigd van de noodzaak om aandacht te geven aan de ethische kant van de uitoefening van de vrije beroepen, zowel in de kantoororganisatie als door de individuele professional. Annemiek is behalve jurist ook gecertificeerd Socratisch gespreksleider, intervisieleider en trainer Morele Oordeelvorming. Voor Kyden is zij als trainer en ontwikkelaar betrokken bij de Beroepsopleiding Advocaten en verzorgt zij diverse trainingen op het gebied van Wwft, tuchtrecht en beroepsethiek.

Resultaat

 • Ben je op de hoogte van de werking van de Wwft en de relevantie voor je praktijk)
 • Ben je op de hoogte van de hoofdlijnen van een Wwft-beleid)
 • Weet je welke verantwoordelijkheden jij en je kantoor hebben op dit gebied)
 • Praktische informatie

  Datums & tijden 2024
 • 2 oktober 2024: 15.00 - 17.00 uur
 • 9 december 2024: 10.00 - 12.00 uur
 • .

   Kort samengevat

   • Duration 1-dag
   • PO 2 PO 2
   • Price 195 excl. btw

   Inschrijven is zo gedaan

   Vul binnen 1 minuut jouw gegevens in.

   Online Wwft Kick-Start

   Select

   Wat anderen zeggen over onze trainingen

   “Een heel inhoudelijk goed en diepgaand traject waar je het vak van mediation echt leert. Het sluit heel erg aan bij de praktijk.”
   Alumnus Mediationopleiding
   2021
   ''Cornelie heeft veel ervaring en legt de intervisie theorie goed uit op een prettige manier. Het oefenen met elkaar werkte heel goed om de effecten van verschillende aanpakken zelf te ervaren.''
   Deelnemer Gespreksleider Intervisie
   2024
   “Fijne indeling, duidelijk en alle ruimte voor overleg.”
   Deelnemer Patroonscursus
   2022
   “Soft skills staan niet hoog op de prioriteitenlijst van advocaten. Toch zijn deze belangrijke. Neem de tijd, ga er open in en je zult ervaren dat het heel veel kan brengen”
   Deelnemer Opfris Patroonscursus
   2022
   “Een groot cadeau voor mezelf.”
   Alumnus E. van Hardeveld
   2021
   “Je leert goed naar je organisatie kijken, maar ook goed naar jezelf. Wat kan en moet beter en welke belemmeringen zijn er om dat te realiseren?”
   Deelnemer KNB Bedrijfsvoering
   2022

   Carole helpt je graag

   Heb je vragen of wil je hulp bij het vinden van de juiste training voor jouw ambitie?

   Carole Huntjens trainingspagina