Mediationlab

Mediationlab

Relevantie

In het Mediationlab werk je onder begeleiding van een ervaren trainer-mediator in een klein groepje intensief aan je mediationskill. Je oefent in een proefopstelling met een acteur in een mediationcasus en je werkt daarbij aan jouw persoonlijke leerdoelen. De trainingsacteurs die wij inzetten zijn speciaal opgeleid om realistische mediationsituaties neer te zetten en om goed aan te sluiten bij jouw leerdoelen. De trainer en acteur bieden concrete tips en feedback, zodat jij de mediator in jezelf verder kunt ontwikkelen. Alumni van onze mediationopleiding betalen €225,- voor het Mediationlab.

Programma

Onder de deskundige begeleiding van een ervaren mediator/trainer ga je vooral heel veel oefenen in mediationcasussen. De trainer en de acteur voorzien jou van concrete feedback en tips die je meteen kunt uitproberen, zodat je je mediationvaardigheden nog een stap verder kunt brengen. Een intensieve en inspirerend middag die voorbij vliegt!

Trainer

Elke Vroemen Ellen van Gestel Joost Maassen Ali al Hadaui Sanne Schreurs

Resultaat

Het Mediationlab is bedoeld voor iedereen die een mediationopleiding heeft afgerond en wil oefenen met het toepassen van (specifieke) mediationvaardigheden. Het Mediationlab is uitermate geschikt als voorbereiding op het assessment ten behoeve van MfN registratie. Na afloop van het Mediationlab heb jij je mediationvaardigheden verder ontwikkeld, precies daar waar jouw leerbehoefte lag.

Praktische informatie

Het mediationlab is van 13.00 - 17.0 uur.

Voor facilitaire vragen en de routebeschrijving zie onderstaande gegevens.

House of Dialogue Nieuwe Spiegelstraat 11 1406 SG Bussum tel: 035 – 54 11 844 Met het openbaar vervoer Vanaf treinstation Bussum-Zuid loop je in 10 minuten naar onze locatie. Klik hier voor de routebeschrijving Vanaf treinstation Naarden-Bussum bereik je ons lopend in een kwartier. klik hier voor de routebeschrijving Met de auto Kom je met de auto, dan zijn er plekken in de Nieuwe Spiegelstraat naast café ‘De Koperen Kraan’ waar je kunt parkeren. De rest van de Nieuwe Spiegelstraat is enkel voor vergunninghouders. Je kunt parkeren op het parkeerterrein naast House of Dialogue, aan de Cacaostraat. Let op: voor de parkeerlocaties geldt betaald parkeren. klik hier voor de routebeschrijving

  Kort samengevat

  • Duration 1-dagdeel
  • PE 3 PE 3
  • Price 250 excl. btw

  Inschrijven is zo gedaan

  Vul binnen 1 minuut jouw gegevens in.

  Mediationlab

  Select

  Wat anderen zeggen over onze trainingen

  “Een heel inhoudelijk goed en diepgaand traject waar je het vak van mediation echt leert. Het sluit heel erg aan bij de praktijk.”
  Alumnus Mediationopleiding
  2021
  “Fijne indeling, duidelijk en alle ruimte voor overleg.”
  Deelnemer Patroonscursus
  2022
  “Soft skills staan niet hoog op de prioriteitenlijst van advocaten. Toch zijn deze belangrijke. Neem de tijd, ga er open in en je zult ervaren dat het heel veel kan brengen”
  Deelnemer Opfris Patroonscursus
  2022
  “Een groot cadeau voor mezelf.”
  Alumnus E. van Hardeveld
  2021
  “Je leert goed naar je organisatie kijken, maar ook goed naar jezelf. Wat kan en moet beter en welke belemmeringen zijn er om dat te realiseren?”
  Deelnemer KNB Bedrijfsvoering
  2022

  Carole helpt je graag

  Heb je vragen of wil je hulp bij het vinden van de juiste training voor jouw ambitie?

  Carole Huntjens trainingspagina