Effectief overtuigen en beïnvloeden

Effectief overtuigen en beïnvloeden

Relevantie

Goede beïnvloedings- en overtuigingsvaardigheden zijn essentieel voor iedere professional. In de contacten met jouw (interne) cliënten, collega’s en anderen draait het altijd om communicatie en relatie. Wil je iemand overtuigen en beïnvloeden? Zorg er dan voor dat de ander betrokken is en jou begrijpt. In deze training ga je actief aan de slag met vaardigheden waarmee je anderen kunt beïnvloeden en mee kunt krijgen. Communicatie en relatie staan centraal.

Programma

 • De persoonlijke communicatiestijl
 • Toolkit beïnvloedingsvaardigheden en -strategieën
 • De dynamiek van de groep
 • Omgaan met weerstand en creëren van draagvlak
 • Opstellen concreet persoonlijk actieplan
 • Trainer

  Resultaat

  Je leert hoe je jouw persoonlijke en inhoudelijke overtuigingskracht kunt versterken. Onderdeel van de training is de dynamiek van een groep en jouw rol daarin. Hoe kan jouw gedrag het gedrag van anderen beïnvloeden? Je leert hoe je in een groep overtuigender kunt zijn. Je oefent actief met de vaardigheden die je daarvoor nodig hebt. Het doel is dat je leert beïnvloeden op een betrokken manier die overtuigt.

  Praktische informatie

  Voor facilitaire vragen en de routebeschrijving zie onderstaande gegevens.

  House of Dialogue Nieuwe Spiegelstraat 11 1406 SG Bussum tel: 035 – 54 11 844 Met het openbaar vervoer Vanaf treinstation Bussum-Zuid loop je in 10 minuten naar onze locatie. Klik hier voor de routebeschrijving Vanaf treinstation Naarden-Bussum bereik je ons lopend in een kwartier. klik hier voor de routebeschrijving Met de auto Kom je met de auto, dan zijn er plekken in de Nieuwe Spiegelstraat naast café ‘De Koperen Kraan’ waar je kunt parkeren. De rest van de Nieuwe Spiegelstraat is enkel voor vergunninghouders. Je kunt parkeren op het parkeerterrein naast House of Dialogue, aan de Cacaostraat. Let op: voor de parkeerlocaties geldt betaald parkeren. klik hier voor de routebeschrijving

   Kort samengevat

   • Duration 1-dag
   • PO 6 PE 6 PO 6 PE 6
   • Price 695 excl. btw

   Inschrijven is zo gedaan

   Vul binnen 1 minuut jouw gegevens in.

   Effectief overtuigen en beïnvloeden

   Select

   Wat anderen zeggen over onze trainingen

   “Een heel inhoudelijk goed en diepgaand traject waar je het vak van mediation echt leert. Het sluit heel erg aan bij de praktijk.”
   Alumnus Mediationopleiding
   2021
   ''Cornelie heeft veel ervaring en legt de intervisie theorie goed uit op een prettige manier. Het oefenen met elkaar werkte heel goed om de effecten van verschillende aanpakken zelf te ervaren.''
   Deelnemer Gespreksleider Intervisie
   2024
   “Fijne indeling, duidelijk en alle ruimte voor overleg.”
   Deelnemer Patroonscursus
   2022
   “Soft skills staan niet hoog op de prioriteitenlijst van advocaten. Toch zijn deze belangrijke. Neem de tijd, ga er open in en je zult ervaren dat het heel veel kan brengen”
   Deelnemer Opfris Patroonscursus
   2022
   “Een groot cadeau voor mezelf.”
   Alumnus E. van Hardeveld
   2021
   “Je leert goed naar je organisatie kijken, maar ook goed naar jezelf. Wat kan en moet beter en welke belemmeringen zijn er om dat te realiseren?”
   Deelnemer KNB Bedrijfsvoering
   2022

   Carole helpt je graag

   Heb je vragen of wil je hulp bij het vinden van de juiste training voor jouw ambitie?

   Carole Huntjens trainingspagina