Coachend Leidinggeven

Coachend Leidinggeven

.

Relevantie

In een steeds veranderende werkomgeving is het voor leiders cruciaal om de kunst van coachend leiderschap te beheersen, waarbij empowerment en effectieve feedbacktechnieken centraal staan. Onze training Coachend Leiderschap is ontworpen om leiders te voorzien van de vaardigheden en inzichten die nodig zijn om een effectieve balans te vinden tussen leidinggeven en coachen. Dit omvat het ontwikkelen van geavanceerde gespreksvaardigheden en het bevorderen van teamontwikkeling. Deze training is relevant voor iedereen die zijn of haar leiderschaps- en coachingsvaardigheden wil verfijnen en een positieve impact wil hebben binnen hun organisatie.

Programma

Het programma is opgedeeld uit de volgende onderdelen:

 • Balans tussen leidinggeven en coachen waarbij je leert als leider een balans te vinden tussen het bieden van sturing en het ondersteunen van de persoonlijke ontwikkeling van je team.
 • Ontwikkeling van vaardigheden in het effectief feedback geven, inclusief technieken om constructieve feedback te bieden en hoe om te gaan met de emoties van je gesprekspartner.
 • Inzichten in generatiemanagement door te begrijpen hoe je kunt omgaan met de verschillende generaties op de werkvloer, rekening houdend met hun unieke standpunten en motivaties.
 • Strategieën voor het coachen in een hybride werkomgeving, waarbij je leert hoe je effectief kunt coachen, zowel op afstand als op kantoor, om zo een productieve en hechte werksfeer te bevorderen.

Trainer

Imke Blatter

Als coach, trainer en intervisiebegeleider ondersteun ik teams en individuen bij ontwikkelvragen en doelen op het gebied van communicatie en samenwerking, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap, loopbaanvragen en werkgeluk, stressbehendigheid en preventie van burn-out. Mijn aanpak is eclectisch, pragmatisch en doelgericht. Dat betekent doen wat werkt voor de persoon met wie ik werk.

Mijn loopbaan ben ik gestart als advocaat bij Stibbe. Daarna ben ik achtereenvolgens werkzaam geweest als consultant werving en selectie van juristen en hoofd recruitment bij Houthoff Buruma. Om mij als coach te professionaliseren heb ik coachingsleergangen bij De Baak en de 3 jaar durende opleiding tot Master Coach en Master Counselor gevolgd aan het Europees Instituut voor Coaching en Counseling. Voordat ik in 2014 in dienst trad bij Dialogue, heb ik drie jaar als zelfstandig coach gewerkt. Ik ben aangesloten bij NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en erkend gespreksleider intervisie (geregistreerd bij de Algemene Raad van de Nederlandse Orde van Advocaten voor de kwaliteitstoetsen).

Resultaat

In een tijd waarin de werkomgeving snel evolueert, met hybride werkvormen en een diverse generatiemix, is het vermogen om te coachen en te leiden belangrijker dan ooit. Deze training biedt de tools en technieken die nodig zijn om een inspirerende en effectieve leider te zijn, die in staat is om individuen en teams te begeleiden naar succes. Door deel te nemen aan onze training, zul je niet alleen jouw eigen leiderschapsstijl verbeteren, maar ook bijdragen aan het creëren van een cultuur van continue groei en ontwikkeling binnen uw organisatie.

Praktische informatie

Voor facilitaire vragen en de routebeschrijving zie onderstaande gegevens.

House of Dialogue Nieuwe Spiegelstraat 11 1406 SG Bussum tel: 035 – 54 11 844 Met het openbaar vervoer Vanaf treinstation Bussum-Zuid loop je in 10 minuten naar onze locatie. Klik hier voor de routebeschrijving Vanaf treinstation Naarden-Bussum bereik je ons lopend in een kwartier. klik hier voor de routebeschrijving Met de auto Kom je met de auto, dan zijn er plekken in de Nieuwe Spiegelstraat naast café ‘De Koperen Kraan’ waar je kunt parkeren. De rest van de Nieuwe Spiegelstraat is enkel voor vergunninghouders. Je kunt parkeren op het parkeerterrein naast House of Dialogue, aan de Cacaostraat. Let op: voor de parkeerlocaties geldt betaald parkeren. klik hier voor de routebeschrijving ..

  Kort samengevat

  • Duration 1-dag
  • PO 6 PO 6
  • Price 695 excl. btw

  Inschrijven is zo gedaan

  Vul binnen 1 minuut jouw gegevens in.

  Coachend Leidinggeven

  Select

  Wat anderen zeggen over onze trainingen

  “Een heel inhoudelijk goed en diepgaand traject waar je het vak van mediation echt leert. Het sluit heel erg aan bij de praktijk.”
  Alumnus Mediationopleiding
  2021
  ''Cornelie heeft veel ervaring en legt de intervisie theorie goed uit op een prettige manier. Het oefenen met elkaar werkte heel goed om de effecten van verschillende aanpakken zelf te ervaren.''
  Deelnemer Gespreksleider Intervisie
  2024
  “Fijne indeling, duidelijk en alle ruimte voor overleg.”
  Deelnemer Patroonscursus
  2022
  “Soft skills staan niet hoog op de prioriteitenlijst van advocaten. Toch zijn deze belangrijke. Neem de tijd, ga er open in en je zult ervaren dat het heel veel kan brengen”
  Deelnemer Opfris Patroonscursus
  2022
  “Een groot cadeau voor mezelf.”
  Alumnus E. van Hardeveld
  2021
  “Je leert goed naar je organisatie kijken, maar ook goed naar jezelf. Wat kan en moet beter en welke belemmeringen zijn er om dat te realiseren?”
  Deelnemer KNB Bedrijfsvoering
  2022

  Carole helpt je graag

  Heb je vragen of wil je hulp bij het vinden van de juiste training voor jouw ambitie?

  Carole Huntjens trainingspagina