CX Travel Guide Podcast Daan van der Mijden
CX Travel Guide

CX met Daan van der Mijden

"Het is heel verleidelijk en heel makkelijk om alleen naar cijfers te kijken, metrics en KPI'tjes te kijken. Maar als je vergeet te luisteren, dan ga je het contact verliezen met je eindklant en dan verlies je uiteindelijk ook de wedstrijd."

Ben jij benieuwd naar het verhaal van Daan? Luister dan naar deze podcast via deze link.

Dit en meer bespreken we met Daan van der Mijden, Sr. Director Customer Service bij Samsung Electronics in de nieuwe aflevering van CX Travel Guide - de podcast.

Luister nu naar aflevering 26, in gesprek met Daan van der Mijden.

Deze keer gaat Nikkie de Bruijn in gesprek met Daan van der Mijden waarin zij inzichten delen over het gebruik van customer service als een luisterend oor voor de organisatie, waarmee je waardevolle CX-inzichten kunt verzamelen.

Ontdek hoe je customer service tot de kern van je organisatie maakt, zodat het niet alleen een integraal onderdeel wordt, maar ook daadwerkelijk waarde toevoegt aan de klantbeleving.

De shownotes van deze podcast

  Daan van der Mijden (Gastspreker)
  Nikkie de Bruijn (Host)
 
Ideeën, complimenten of feedback over deze podcast? Mail dan onze collega Chris Barhorst.
 
Kom meer te weten over Customer Experience →

Over Daan van der Mijden

Daan is Sr. Director Customer Service bij Samsung Electronics. Ook is hij ervaren leider en innovator in klantenservice. Daan heeft grote internationale teams geleid in verschillende organisaties en de klantenservice succesvol overgebracht naar het digitale tijdperk, waardoor de klantbeleving is verbeterd.

Bezoek de website van Samsung →

Nikkie de Bruijn
Nikkie de Bruijn
Business Unit Lead Customer Excellence