Interim & Recruitment

Ontdek hoe persoonlijke groei en het succes van inspirerende organisaties hand in hand gaan.

Wij brengen gedreven talenten in contact met inspirerende ondernemingen. In een wereld waarin werkzoekenden verlangen naar meer dan zomaar werk, geloven wij dat een leuke functie in een betekenisvolle organisatie gelukkiger maakt. Zo kunnen werkgever en werknemer gezamenlijk de beste resultaten behalen.

Afbeelding 6 - al about people - laag

Een inclusief en duurzaam personeelsbestand

Wij geloven in de veerkracht van individuele medewerkers. Ongeacht of ze in vaste dienst zijn of deel uitmaken van het netwerk van je organisatie, elke persoon die bijdraagt aan de doelen van je organisatie verdient waardering. In een inclusief en duurzaam personeelsbestand kan iedereen zich ontwikkelen, leren en bijdragen aan de organisatie waarvoor ze werken en onze samenleving. Kyden biedt meerdere diensten om organisaties te helpen bij de overgang naar een inclusieve en duurzame personeelsbezetting.

Kom meer te weten →

Hanne Steenhuis
Hanne Steenhuis
Business Unit Lead Interim & Recruitment

Ontdek de kansen

Ben je geïnteresseerd in een van onze diensten op het gebied van interim & recruitment? Aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen met Hanne Steenhuis voor een vrijblijvend gesprek.

 

Hoe kunnen we je verder helpen?

Ontdek onze andere diensten op het gebied van Consultancy & Transformation, Education & Leadership en Technology & Data.