2560px-Vattenfall_logo2.svg
Consulting & Transformation

Groeien in Customer Experience; werken aan CX-competentie ontwikkeling

We hebben meerdere stappen in CX gezet en de groei stagneert. Kunnen jullie ons helpen om een beeld te vormen waar nu onze kansen liggen?

Oplossing 

Middels ons CX-framework hebben we, met (data)analyses, self-assessments en interviews, een beeld gevormd van de huidige situatie. Deze huidige situatie gaf beeld waar uitdagingen en kansen lagen voor groei in CX. Daarbij gaven we advies over kansen en uitdagingen op het gebied van het doorontwikkelen van de CX-competentie in de organisatie. Met deze gedeelde inzichten hebben we een CX-roadmap opgesteld met activiteiten op korte en langere termijn die goed score op hoge impact op klanten en haalbaarheid binnen de organisatie.

“Deze analyse heeft ons erg geholpen een gezamenlijk beeld en focus te vormen bij kansen en uitdagingen die wij hebben om komende tijd verder door te groeien in onze klantbeleving. Door de dialoog met elkaar hierover te voeren zijn verschillende beelden, belangen en perspectieven aan bod gekomen en kunnen we nu versnellen.”

Bram Drewes - CX-director Vattenfall NL

 

Over Vattenfall

Vattenfall is een nutsbedrijf met als activiteiten de productie, verhandeling en levering van elektriciteit, aardgas en stadswarmte. 

Bezoek hun website →

Start jouw succes verhaal

Ben jij geïnspireerd geraakt door het verhaal van Vattenfall? En wil jij met jouw bedrijf ook verder groeien? Neem contact op met Stefan Schaap.

Resultaten

Gezamenlijk beeld middels analyse bij huidige situatie CX-competentie

Opgestelde CX-roadmap voor korte en lange termijn

Collega’s bewust en betrokken op kansen en uitdagingen rondom CX

Hernieuwde aandacht en energie op het CX-thema

 
 
 

Thema’s voor deze transformatie

Potentieel van verandering

Verbeteren, veranderen, vernieuwen

Gezamenlijk gedeelde beelden bij benodigde verandering